in

Milica Milša otkrila kroz kakav pakao prolazi zbog serije “Igra sudbine”: “Mom mužu prete smrću”

Glumica Milica Milša uživa u ogromnoj slavi zahvaljujući liku Ade Kanački koji tumači u seriji „Igra Sudbine“

Dobro je poznato da je publika burno reagovala na neočekivani obrt na kraju prve sezone i da se mnogim fanovima nije dopalo to što je Ada Kanački mrtva, te su čak i planirali da organizuju protestne šetnje kako bi se njen lik vratio u sledeću sezonu.

Pročitajte još: Lepa Brena neprepoznatljiva: Fanovi u čudu! (FOTO)

Ovih dana, kako kaže, njen inboks je pretrpan porukama fanova koji traže da se Ada vrati u seriju.

– Drago mi je što je ova serija postigla neverovatan uspeh. Evo završena je prva sezona „Igre sudbine“ i, kao što je publika primetila, neočekivane stvari su se desile na samom kraju. Mi smo oborili sve rekorde gledanosti u svih 309 epizoda, koliko je snimljeno za prvu sezonu i velika mi je privilegija što sam bila deo ovog projekta – priznaje Milica  i otkriva da li joj stvara pritisak to što joj fanovi stalno pišu.


– Činjenica je da su se gledaoci poistovetili s našim likovima, ali ne mogu da kažem da mi to stvara pritisak. Drago mi je zbog svega toga jer da nije njih, verovatno ova serija ne bi doživela ovoliki broj epizoda.

“Mom mužu prete smrću”

– Mom suprugu stalno pišu, čak mu i prete smrću, mole ga da se Ada vrati u seriju u narednoj sezoni… Meni takođe postavljaju svakodnevno pitanja šta će biti s Adom u narednoj sezoni. Interesantno je da neki hoće čak da organizuju i protesne šetnje da se moj lik vrati, jako sam ponosna na ceo tim koji stoji iza svega ovoga.


Milša otkriva da će sledeća sezona serije, koja startuje od septembra, biti još zanimljivija.

Pročitajte još: Šeron Stoun ima novog DEČKA: Reper je čak 38 godina mlađi od nje! (FOTO)

– Svašta nešto zanimljivo i uzbudljivo. Biće tu svega, dosta obrta, velikih šokova, neočekivanih stvari. Ubacili smo i nove likove koji će svojom pojavom još više začiniti seriju. Videćete već od septembra, ja jedva čekam da sve počne, jer sam pročitala celi scenario i oduševljena sam, biće sigurno bolje od prve sezone.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU