in

Mejkap trendovi koji će zavladati u 2022.godini (FOTO)

Šminkeri najvećih holivudskih zvezda, smatraju da će ovi trendovi zavladati mejkap scenom u 2022.

Revije najpoznatijih svetskih modnih dizajnera najavili su dolazak jarkih i neon boja za nadolazeće proleće. U upadljivijim tonovima biće i mejkap – mnogi ovu godinu nazivaju godinom sjaja, rumenila i metalik šminke.

Alan Avendanjo, šminker najpoznatijih lica Holivuda kao što su Vanesa Hadžens i Džodi Tarner-Smit, smatra da će ova tri trenda biti potpuni hit, a sa svojim klijentkinjama prikazao je kako će oni izgledati.

Pročitajte još: JABUKOVO SIRĆE U NEZI KOŽE: Čudotvorna moć u skidanju STARAČKIH pega

1. Metalik šminka


 Alan smatra da će metalik nijanse biti potpuni hit cele godine. Ovi tonovi pojačaće vaš mejkap i dati mu efektnu i upečatljivu notu. Ne morate biti profesionalci – sa lakoćom možete naneti metalik senku na oči i uz to ona će se brzo osušiti.

2. Konturisanje rumenilom

“Rumenilo me vraća u 80-te—sve je u tome da nanesete rumenilo sve do slepoočnica. Rumenilo zaista oživljava lice i nanošenje te boje na slepoočnice, jagodice i jabučice obraza podiže i uokviruje lice. Bilo da je u pitanju tečno ili kremasto rumenilo, počnite od svetlih i nadograđujte” – navodi Alan.


Pročitajte još: Moda koju treba da potražimo u PROLEĆE 2022: ČETIRI TRENDA sa kraja prošle godine dobijaju nastavak (FOTO)

3. Gliter i sjaj

Vanesa Hadžens nam je pokazala svu raskoš i efektnost sjaja za usne i šljokičavih nijansi na očima.


Smatra se da je upravo druga sezone trenutno jedne od najpoznatijih serija – Euforije, najavila ovaj trend. Pune, jedre i sjajne usne uz gliter na očima  već su zavladale Holivudom. Uz ovakvu šminku ostavićete snažan pečat gde god da se pojavite.

   Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU