in

Masne mrlje na odeći uklonite PASTOM ZA ZUBE! Evo detaljnog uputstva

Masne mrlje na odeći uklonite PASTOM ZA ZUBE! Evo detaljnog uputstva

Otkrivamo kako da lako uklonite masne mrlje bez mnogo napora i bez upotrebe posebnih deterdženata

Postoji jedan mali trik sa pastom za zube, a malo ljudi iz nekog razloga zna za njega. 

Pročitajte još: Često lomite ili gubite stvari u kući? Razlog može biti negativna ENERGIJA koja je zavladala u vašem domu – pogledajte kako da je oterate

Prilikom nastanka masne mrlje na odeći, najbolje je da je odmah prekrijete solju. So upija ulje i od mrlje neće biti ni traga ili će ostati skoro neprimetna.  Ali postoje slučajevi kada nije moguće odmah napuniti solju ili oprati, ili je mrlja primećena tek nakon nekog vremena. 

Kako ukloniti masne mrlje sa odeće pastom za zube?

Pročitajte još: Poklon koji nikako ne smete da unesete u KUĆU: Feng šui stručnjaci savetuju da ga odmah bacite ili spalite (NG)

Uzimamo najobičniju pastu za zube i nanosimo malo na masno mesto. Pomoću sunđera ili stare četkice za zube utrljajte pastu u mrlju dok ne počne malo da se peni. Ostavite dok se pasta za zube potpuno ne osuši. Zatim ispereite stvari toplom vodom da isperemo pastu za zube i pošaljemo je u mašinu za pranje veša.

Peremo kao i obično puderom ili gelom, možete dodatno koristiti sredstvo za uklanjanje mrlja, a izabrati i intenzivno pranje ili “odstranjivanje mrlja”.

Masnu mrlju treba oprati prvi put.

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU