in

Marion Kotijar i Bela Hadid obeležile prvo veče Kanskog festivala! (FOTO/VIDEO)

Kanski festival je u punom zamahu, a sa njim i modna izdanja poznatih.

Kanski festival je počeo pre dva dana i trajaće do 17. jula. Nakon prošlogodišnjeg otkazivanja čuvenog festivala zbog pandemije, deluje da su zvezde sa A – liste i više nego srećne da prošetaju crvenim tepihom.

Na crvenom tepihu očekuju se brojne zvezde kao što su Džodi Foster, Šon Pen, Tilda Svinton ili Adam Drajver. U konkurenciji za nagrade su rediteljske veličine poput Vesa Andersona, Fransoa Ozona, Žaka Odijara i Pola Verhovena.

Pročitajte još: Wolf frizura: Najpopularniji trend sa preko 100 miliona pregleda! Stoji svima, a lako se održava (FOTO)

Otvaranje su obeležile glumica Marion Kotijar i manekenka Bela Hadid. Obe su se obukle kako prilika nalaže i oduševile sve prisutne svojom elegantnom pojavom.

Marion Kotijar

Popularna glumica se opredelila za elegantnu haljinu, sa pravom dozom modernog. Metalik haljina na jedno rame, uska u struku i sa čipkanim momentom je ostavila sve prisutne očaranim. Uz haljinu je uklopila srebrne cipele, diskretan nakit i kosu zabačenu na leđa. 

Haljina je deo Šanelove jesenje kolekcije za 2020. godinu.


 


 


Bela Hadid 

Dok je Marion promovisala elegantan model sa dozom modernog, Bela se opredelila za dozu seksipila. U beloj haljini Žan Pola Gotjea, koja se protezala do poda, sa dugim šlepom od tila, koji je korišćen i oko vrata u ukrštenoj poziciji, mlada manekenka je ostavila utisak kod svih prisutnih.

Modnu kombinaciju je upotpunila visoko podignutom punđom i luksuznim Šopard nakitom – dijamantskim minđušama i prstenjem.


 


 


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK