in

“Lupao je na prozore, a potom skočio na haubu”

“Lupao je na prozore, a potom skočio na haubu”

Pevačica Nataša Đorđević prošla je kroz agoniju kada je nevenčani suprug udario svojim automobilom u njen, želeći da joj naudi

Nataša Đorđeić, bila je jedna od omiljenih pevačica, ali se ođednom povukla sa scene i javnosti. Kako je otkrila, njenom nestanku prethodilo je neslavno iskustvo sa suprugom, koji je maltretirao.

Pročitajte još: Za nju je vreme stalo: NEDA UKRADEN nikad lepša u osmoj deceniji života, proslavila rođendan sa unucima (FOTO)

NJen bivši nevenčani suprugu, pokušao je da je ubije, tako što je želeo da automobil kojim je ona upravljala izgura sa puta, na sreću i zahvaljujući pribranosti izbegla se tragedija.

– Iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli – naglasila je jednom prilikom pevačica.


 

Odlučila da se vrati na muzičku scenu

Nakon pakla koji je preživela, vratila se muzici, uskoro će publiku i podsetiti na svoje najveće hitove:

– Nisam nikada bila od onih pevača koji vole da su u svemu tome, postoje oni kojima je to zanimljivo, ali ja sam mnogo teško podnosila sve što nije istina. Ja sam znala da se nerviram, patim, da plačem, ma nervirala sam se na svaki loš komentar – ispričala je pevačica za “Grandonline” iako tvrdi da je vremenom naučila da se nosi sa mišljenjem drugih ljudi, ma kakvo ono bilo.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU