in

LOTO devojka diktira modu i u sedmoj deceniji! Savršen stajling SUZANE MANČIĆ izazvao lavinu komentara na mrežama (FOTO)

Popularna voditeljka Suzana Mančić može biti uzor brojnim mlađim damama…

Popularna srpska “Loto devojka” važi za jednu od najbolje stilizovanih dana srpske estrade, koja osvaja svojim šarmom, osmehom, ali i odličnom figurom kojom se može pohvaliti i na sredini sedme decenije života.

Suzana Mančić

Suzana Mančić srpska je glumica, pevačica i TV voditeljka. Karijeru je započela pesmom Ogledalce, ogledalce sa nepunih 18 godina. Kasnije se oprobala kao voditeljica zabavnih emisija. Dugo godina je vodila TV emisiju gde su se izvlačile dobitne Loto kombinacije. Zbog toga je i dobila nadimak „Loto devojka”.

Pročitajte još: Poznata folkerka je volela KRIMINALCA, a onda i sama završila IZA REŠETAKA: Povukla se sa scene, a danas izgleda FENOMENALNO! (FOTO)

Pre nekoliko dana, tokom svakodnevnih obaveza i sastanaka, centrom Beograda prošetala je savršen stajling koji je naišao na lavinu komplimenata na društvenim mrežama. Naime, Suzana Mančić ponela je usku pencil suknju u beloj boji sa krupnim plavim detaljima. Uz suknju je ponela i bluzu kratkih rukava u kraljevski plavoj boji i bele salonke. 

Pročitajte još: Uvijene šiške, debeo krejon i senka koja ŠLJAŠTI: Kako je estrada izgledala osamdesetih i devedesetih?

Mi smo oduševljeni stajling i stilom, koji može biti uzor brojnim mlađim damama. Kako se vama dopada odevna kombinacija Suzane Mančić?