in

Letnja haljina koja MAMI UZDAHE! Pogledajte komad koji j ponela pevačica ALEKSANDRA KOVAČ (FOTO)

Promocija novih serija domaće produkcije, koje će uskoro ugledati svetlost dana pred domaćom publikom okupila je danas brojne poznate ličnosti iz sveta muzike i glume u srcu Beograda. Ipak, sve oči bile su uprte u jednu šarenu, savršenu haljinu koju je ponela slavna srpska pevačica, kompozitorka i tekstopisac Aleksandra Kovač.

Pročitajte još: MALO KO ZNA da je Petar Srugar bio u vezi sa VODITELJKOM PAROVA! “Bili smo zajedno oko dve i po godine”Foto: Ataimages

Pevačica Aleksandra Kovač

Naime, ova slavna muzičarka ponela je lepršavu šarenu haljinu sa geometrijskim printovima u popularnom A kroju, koja se vezuje oko struka. Haljina je savršeno istakla njenu vitku figuru, ali se bojama odlično uklopila sa njenom bujnom i sjajnom crvenkastom kosom.

Pročitajte još: Šeron Stoun (63) u žutom bikiniju: Ovaj model stoji damama svih godina (FOTO)

Aleksandra Kovač je ćerka kompozitora Kornelija i tekstopisca Spomenke Kovač…

Uz ovu savršenu šarenu haljinu ponla je sandale sa drvenim đonom, popularne nanule sa nekoliko kaiščiča.

Aleksandra Kovač je ćerka kompozitora Kornelija i tekstopisca Spomenke Kovač. Muzikom je počela da se bavi kao petnaestogodišnjakinja, kada je sa svojom mlađom sestrom Kristinom osnovala sastav K2. Sestre su svoju muziku izvodile nastupajući kao predgrupa širom Velike Britanije, a najčešće u londonskim klubovima. Aleksandra je u to vreme tek počinjala da svira klavir i komponuje.

Foto: Ataimages

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU