in

Lav arogantno, Škorpija oštreći nož, a Strelac traži logiku

Neki horoskopski znaci plaču, neki pate u tišini, a neki spas traže u alkoholu ili novom partneru. Da vidimo šta kaže astrologija.

Ovan

Jako bolno preživljava rastanke. Uvek se trudi da ostavi utisak jakog čoveka koji je nesalomljiv. Ipak, kada dođe do raskida on je slomljen i zatečen kao da ga je neko polio buretom hladne vode. Tada kod njega preovlada ego i svim silama se trudi da to bukvalno niko ne vidi.. Spas ume da potraži u kojoj čašici više.

Pročitajte još: Princ Filip je dobijao SVE TAJNE izveštaje o posetama NLO, a zanimao ga je jedan INCIDENT

Bik

Jak zemljani znak kod kog je uvek smirenost na prvom mestu. Međutim kada je ljubav u pitanju tada postupa potpuno drugačije. Tada smirenost ne postoji, srce lupa ko ludo, bezbroj misli mu prolaze kroz glavu. Sumira utiske i počinje da pati u tišini svog doma. Tada jedino pušta u život najboljeg prijatelja iz detinjstva kome se otvara i od koga traži savet.

Blizanci

Večiti Petar Pan astrologije. Uvek je veliko dete u njemu. Kada su rastanci u pitanju duri se, ljut je i nije mu jasno kako njega/nju neko može da ostavi. NJega koji je uvek svuda, koga ljudi obožavaju, koga svi vuku za rukav. Ipak, kada se raskid desi pošto je Blizanac jednako komunikacija- tada piše SMS poruke, pisma i mejlove. Sve će uraditi da pokuša da vrati partnera. Retorika je kod njega jača strana.

Lav je prvak sveta u arogantnoj patnji.

Rak

Jako pati kada su rastanci u pitanju, pa makar to bilo i razdvajanje na nekoliko dana zbog npr.službenog puta. Kada se desi prekid ljubavne veze i kada partner ode od Raka on se tada prepusta kafanama, ljudima ispod njegovog nivoa. Pati u tišini. NJega/nju ne zanima šta će svet da kaze već poćinje da sanja kako se ljubav njegovog/njenog života opet vraća u njegov život ili je mašta usmerena na potpuno novu ljubav života.

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

Lav

Prvak sveta u patnji! Ali na dostojanstven i arogantan način. Kada se Lavu desi raskid on tada oblači najleše odelo ili haljinu i odlazi u poznati najskuplji klub gde uživa za šankom. Duša mu se raspada ali ni za živu glavu to ne pokazuje. Flertuje, ima romanse za jednu noć i čeka svoju srodnu dušu da nađe put do njegovog srca.

Pročitajte još: Najveća komunistička TAJNA: Ko je ubio 4.000 Srba i 12 Nemaca i zašto je Mustafa Golubić viđen u Smederevu?

Devica

Detaljna i proračunata uvek i zauvek. Kada je ljubav u pitanju njoj nije strano da ulazi u vezu zbog koristi. Takva je i kada je raskid. Veoma je lukava i napraviće takve okolnosti da će izgledati kao da je partner nju ostavio a zapravo je ona njega. Čim nema računicu bilo materijalnu ili ljubavnu Devica odlazi.

Škorpiju ne ostavljajte ni u ludilo, jer će osveta biti bolna.

Škorpija

Najbrutalniji raskidi su kod Škorpije. Ona ima u sebi dva sveta. Svetlo i tamu. Kada voli ona je svetlo kada ne voli ona ostavlja i tada je tama. Ni u snu da vam nije palo napamet da vi ostavite Škorpiju. Ako to učinite pripremite se na najstrašniju osvetu. U stanju je da se posveti samo vama i da vas uništi.

Strelac

Kao i Blizanci večita deca astrologije. Kad se raskid desi, Strelac neće biti utučen. On će pokušati da stvori širu sliku odnosa, da analizira greške i tada će na filozofski način doći do razloga zašto je veza pukla. Tada je on miran, ima sliku u svojoj glavi i nastavlja dalje.

Pročitajte još: Ruben Papian je 2013. predvideo KORONU, a sada tvrdi: U julu se novi talas Srba vraća kući, jer će ovde biti bolje nego tamo

Jarac

Jarčevima prosto nije jasno kako njih neko može da ostavi. NJih koji će za voljenu osobu da učini sve, daće sigurnost, i finansije. Radiće preko svojih kapaciteta samo da zadovolji partnerovu potrebu. Kada dođe do raskida, tada pragmatični Jarac odlazi u svoje emotivne dubine i nije ga strah da potrazi savet od stručnog lica.

Ko se usudio da ostavi Jarca?

Vodolija

Kada je ostavljena ona trči kod prijatelja, po kafićima i klubovima. Svima prica o svom ljubavnom krahu ali nikako sa partnerom. Ona koja lako gubi fokus i ne shvata da je baš zato i ostavljena jer partner nikada ne može da ukapira do kraja njene planove, želje i potrebe. Kada se dozove pameti ona je u stanju da čeka i čeka dok se ne ukaže prava prilika i tada razgovara sa partnerom.

Pročitajte još: Kako je nastala bolest BOGATIH DAMA? Prva dama SAD imala je modne hirove zbog koji su mislili da je LUDA!

Ribe

One pate očima. Ne postoji emotivniji i tužniji pogled od pogleda Ribe kada je ostavljena. Ona raskid doživljava kao smak sveta. U njenoj realnosti tada je svet stao. Pati tiho u galonima suza u svojoj sobi iza zaključanih vrata.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU