in

Kristina se razvela i Tarek tvrdi da ima HEMIJE

Kristina Ansted i Tarek el Musa su preživeli razvod, rak i ponovo snimaju zajedno.

Kristina i Tarek u emisiji “Flip or Flop” preuređuju stare kuće. Bili su u braku, dobili dvoje dece i – razveli se.

Pročitajte još: Kopirajte ideje najboljih dizajnera za uređenja enterijera (FOTO)

NJihov brak je bio turbulentan, jer je Tarek dobio rak, a Kristina je bila divna supruga. Iako su mu odstranjeni testisi dobili su drugo dete Bajdena (5), jer su prethodno zamrzli spermatozoide. NJihovoj sreći nije bilo kraja: dvoje dece, pobeđena bolest i dosta para. A, onda su se – razveli. I prestali da snimaju emisiju.

Razvela se i od drugog muža , a onda…

Kristina je našla novog supruga Anta Ansteda i rodila treće dete Hadsona. Počela je sada da snima “Kristina na obali” i uskoro bi trebala da počne treća sezona.

Tarek je našao novu devojku Heder. Ali, Kristina se u međuvremenu (septembra 2020. godine) ponovo razvela i ponovo su počeli da snimaju emisiju. Emisija je sada popualrnija nego ikada, a gledaoci jedva čekaju nove avanture simpatičnog para.

U 10. sezoni serijala se vidi hemija među njima.

Kristina je nedavno objavila horor-video u kojem renoviraju kuću i kada skinu etison pojave se trule grede i bube. Pošto se Kristina zgrozi, Tarek je zaštitnički zagrli.

Iako je Kristina posle toga pobegla u drugu sobu, među gledaocima ostaje nedoumica da li su se pomirili.

Pročitajte još: OGROMNE tašne su moderne, ali ne pravite GREŠKU, nose se samo na OVAJ način (FOTO)

– Poslednje epizode koje smo snimili pokazuju da među nama ima hemije i to ne može da se sakrije. Ko bi rekao da će i posle 10 godina šou biti bolji i bolji – rekao je Tarek za “Us Weekly.Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU