in

Kopirajte ideje najboljih dizajnera za uređenja enterijera (FOTO)

Jake boje ili zanimljiv oblik nameštaja? Dizajneri savetuju kako da ne preterate sa idejama!

Da bi stan postao dom potrebno je da dobije lični pečat, a tu vlasnici umeju da preteraju. Nikada ne treba kopirati način na koji je nameštaj postavljen u radnji, već pronaći svoj stil.

Pročitajte još: OGROMNE tašne su moderne, ali ne pravite GREŠKU, nose se samo na OVAJ način (FOTO)

Kao što su nekada bili popularne tapete, pa lamperija, onda je postalo moderno krećiti zid u belu boju. Sada su se ponovo vratile tapete, ali na jednom zidu. Da ne bi pogrešili “urkadite” neku ideju najboljih današnjih dizajnera enterijera.

Uvek kombinujte staro i novo!

Studio Ešbi čine Engleskinja i suprug Afrikanac, pa ne čudi što imaju sveže i moderne ideje. NJihova preporuka je mnogo svetla, pa ako nemate velike prozore zidovima dajte samo jednu, belu boju i mnogo izvora svetlosti. U dnevnoj sobi mora da se nalazi jedan zanimljiv komad nameštaja koji privlači pažnju, kao i jedna stvar jarke boje, a sve ostalo bude nežnih boja.

Pročitajte još: Mali, a NEOPHODAN: 5 najmodernijih modela stočića za kafu (FOTO)

NJihova preporuka je: uvek kombinujte stare i nove stvari, jer je to šik, a isključivo nove stvari su pokazatelj odsustva ukusa.


Kit Kemp voli raskoš i smatra da u uređenju doma treba iskoristiti sve što se vlasniku dopada. Udobne fotelje i kauči presvučeni skupim materijalima smelih boja. Kit je zadužena za uređenje lanca hotela i najpoznatiji je po smelim spavaćim sobama.

Narandžaste stolice, ljubičasti trosed.

Kit voli narandžaste stolice u kombinaciji sa žutim stolovima. Ona smatra da se tirkizni zidovi odlično slažu sa ljubičastim trosedima i zebra jastucima.

Pročitajte još: Najvažniji ukras doma i najlepši trend je SAT, a nabavite ih, bar, TRI

NJena preporuka su organski materijali, smeo dizajn jake boje.


Favn Galili se probija u svetu enterijera od 2005. godine, a ima poseban stil prepoznatljiv po zanimljivim oblicima. Mnogi misle da su njeni enterijeri ekscentrični, ali ona veruje da je sve u oblicima, a ne bojama.

Pročitajte još: Stvari koje čine dom večito PRAŠNJAVIM: Svi ih imamo u kući, a ne obraćamo pažnju

Ona voli Art Deco elemente i jedina boja sa kojom iznenađuje je žuta.

NJena preporuka je kombinacija starog dizajna na moderan sofisticiran način.


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU