in

Komšije Danice i Lazara Ristovskog progovorile o ponašanju glumačkog para pred RAZVOD

Nakon 42 godine zajedničkog života, dramski umetnici Lazar Ristovski (69) i Danica Ristovski (66) odlučili su da stave tačku na svoj brak.

Par se razišao dostojantveno nastojiće da zadrže kvalitetan i korektan odnos, a njihove komšije sa Novog Beograda sada su dale svoj komentar, ali i otkrile nešto više o njihovoj svakodnevici.

“Pa videli smo da se nešto čudno dešava. Lazara odavno nismo videli, samo Danicu, a i nju retko jer snima dosta. Lazar je veliki šmeker. Danica je prava dama uvek sređena. Bilu su pravi par. Ali, onda je po kraju počelo da se šuška da su se razišli. Svi smo bili u šoku. Onda je počelo da se šuška da možda ima neku mlađu? Ko zna šta se tu izdešavalo”, počinje priču jedna starija gospođa, koja dodaje:

“Lazar je otišao za Crnu Goru gde imaju kuću i brod, a Danica se vratila snimanju serije. Sigrno ih nismo viđali zajedno, tri, četiri meseca. Vidimo da dolaze sinovi kod nje, kao i snajke. Ali, od Lazara ni traga ni glasa”, rekla je ona za “Blic”.

Pročitajte još: CECA BOJKOVIĆ SREĆU NAŠLA U TREĆEM BRAKU: Zbog Slavka je godinama živela van Srbije (FOTO)

Komšije slavnog para dodale su i da je Lazar baš ozbiljan i da su odmah primetili da nešto nije kako treba.


“On je znao da se komšijama uvek lepo javi sa osmehom, da popriča, ali poslednjih meseci pre nego su se rastali, uvek je bio ozbiljan, uđe u kola i nikom se nije javljao. A kada mu se neko javi, samo mahne i kaže da žuri. Priča se da mu je smetalo što Danica snima po 12 sati i što nikada nije kod kuće. Kada dođe, umorna je odmah zaspi, a onda iz kuće izađe u 6 ujutro. I tako poslednjih dve godine. Baš mu je to smetalo, pa je se posvetio festivalu sa sinom koji radi, a kada ima vremena ode i do Crne Gore”, kaže jedna komšinica.


U obližnjem supermarketu su istakli da Lazara retko viđaju, dok za Danicu imaju samo reči hvale.

“Lazar skoro pa nikada ne dolazi. Uglavnom viđamo Danicu koja kupuje samo osnovne namirnice. Fina je, ali mi deluje baš povučeno. Nema nikada osmeh, dostojanstvena je dok hoda i uvek se ljubazno zahvali kada odlazi”, kaže prodavačica.

BONUS VIDEO: