in

Ketrin Zita Džons ima prelepu kuću na Majorci, a slike vile greškom objavio Majkl Daglas (VIDEO)

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas imaju neverovatnu vilu na Majorci o kojoj se godinama pričaju bajke.

Glumački par svake godine provodi nedelje, pa i mesece u vili na španskom ostrvu Majorka. Do sada niko nikada nije video kako izgleda unutrašnjost ove kuće.

Pročitajte još: BRANKA KATIĆ otkrila recept za širok osmeh: Ovo je najvažnija stvar!

Pričalo se da je vila u super-modernom, minimalističkom stilu, a neki su tvrdili da je prepuna umetničkih dela. U svakom slučaju, svi su se složili sa time da bi im na vili u Valjdemosi pozavideo i sam španski kralj Felipe!

Vila Katrin Zite Džons u Valjdemosi

Uprkos tome što su unutrašnjost vile ljubomorno čuvali od javnosti, snimak iz kuće je konačno isplivao na videlo. Naime, Majkl Daglas je nepažnjom objavio snimak vile. On je zabrinut zbog ekološke situacije na Zemlji za World Environment Day snimio video.

Na videu se iza Majkla, čija seda kosa i brada privlače najveću pažnju, mogu videti umetnička slika na platnu, garnišne od kovačnog gvožđa i još mnogo toga što daje ideju kako vila izgleda.

Pročitajte još: Perika, marama na glavi i SAVRŠEN STAJLING! Evo kako je ANA KOKIĆ zapalila masu na prvom nastupu posle korone (FOTO)

Jasno je da vila ima prelep pogled na Mediteran, a kada se tome doda činjenica da se prostire na 11.000 kvadratnih metara – jasno je kakav je raj kuća u Valjdemosi.


U vili se nalaze teretana i kućni bioskop, ali i prelep bazen sa pogledom i okružuje je vinograd. Vreme provode sa decom Dilan i Karis.

Pročitajte još: Budite KRALJICA PLAŽE: Ove godine ponesite JEDNODELNI kupaći, evo i zašto (FOTO)

Ćerka Katrin Zite Džons

Katrin Zita Džons i Majkl Daglas imaju i kuću u Irvingtonu, kao i apartman u NJUjorku koji gleda na Central park. Kompletno su renovirali i porodičnu kuću Džonsovih u Velsu.

Ćerka Majkla Daglasa i Ketrin Zite Džons Karis je prava lepotica i nedavno je proslavila 18. rođendan. Oba deteta planiraju da se bave industrijom zabave, kao i slavni roditelji.

 

Pročitajte još: OBUCI SE KAO BOGATAŠICA: Ako hoćeš da za male pare izgledaš “SKUPO”, obrati PAŽNJU na ove DETALJE (VIDEO)

 

– Mi smo prvi roditelji koji bi rekli: Možda bi trebali da razmislite o drugoj karijeri, ali oni su toliko strasveni i dobro znaju šta znači biti poznata ličnost. Znaju dobre i loše strane – rekla je nedavno Ketrin Zita Džons.

Majkl Daglas ima i sina iz prvog braka Kamerona Dijasa (42) koji je bio i u zatvoru zbog droge.


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU