in

Kako da uredimo enterijer SMARAGDNO ZELENOM? Dva mišljenja dizajnera o boji godine

Dekoracija doma može da bude veliki izazov, posebno ako želite da spojite nekoliko stvari, da napravite dom koji ide u korak sa trendovima, a istovremeno je miran i opuštajući.

Boja za enterijer 2022. godine

Kao i u ostali sferama, tako i u enterjeru, svaka godina nosi posebna obeležja. Dizajneri ove godine kao omiljenu ističu smaragdno zelenu. 

Ne samo zbog svoje svestranosti i sposobnosti da upotpuni mnoge boje, dizajne i dekore, već i zato što boja može da stori dom koji je istovremeno topao, umirujući i privlačan.

Pročitajte još: Da li su SOVE srećan motiv prema FENG SHUI disciplini? Evo gde mogu nesmetano da stoje u domu

Podelili su nekoliko predloga dizajnera o lepim načinima dizajna sa smaragdno zelenom i o tome kako da je dodamo domu, a da ne napravimo grešku:

Počnite sa malim detaljima

Ako unosite ovu boju po prvi put, stručnjak za dizajn enterijera, Ričard Petrie kaže da je najbolje da za početak krenete sa malim promenama. 

– Smaragdno zelena odlično funkcioniše kao boja za bilo koju sobu u vašem domu. Posebno dobro funkcioniše sa prirodnim tonovima drveta i monohromatskim šarama kako bi se stvorio moderan izgled.”

Pročitajte još: DIZAJNER ENTERIJERA OTKRIVA: Tri karakteristike koje odmah čine da soba IZGLEDA JEFTINO i lako ih je rešiti (FOTO)

Ukoliko ste ipak za minimalizam možete da dodate plišanu sofu u ovoj modernoj boji. Ili da za početak to budu samo jastuci.

Dopuna braon boji

Ako tražite opuštajući osećaj to bi moglo da se postigne korišćenjem smaragdno zelene sa drugim tamnim bojama stvorite.