in

Kafu nikad ne pije, a evo kako izgledaju njeni obroci (FOTO)

Jelena Karleuša treutno uživa u toplom Dubaiju gde je nedavno održala spektakularni koncert u klubu kom nastupaju samo svetske zvezde.

JK je u Dubaiji otputovala s ćerkama i prijateljima, a nakon koncerta predah je potražila na plaži gde je pokazala svoju izvajanu figruru.

Jelena je objavila nekoliko fotografija s egzitočne destinacije, a mnogi su primetili da nikad bolje nije izgledala.

Pobornik veganske ishrane

Jelena Karleuša je poznata kao vrsni poznavalac formule za uspeh u svetu šou-biznisa, ali i kao veliki zagovornik veganske ishrane.


Pevačica pored zdravstvenih prednosti koju ovaj vid ishrane donosi, veganstvo vidi kao borbu za očuvanje životinjskog sveta širom planete.

Pročitajte još: Francuskinje je OBOŽAVAJU: Ova “supa” pravi se od samo DVA SASTOJKA, i efikasno TOPI KILOGRAME (RECEPT)

“Zdravlje apsolutno i samo na usta ulazi. Zdravi ste koliko se zdravo hranite. Uostalom, pogledajte se u ogledalo goli. Slika će vam jasno reći gde grešite”, rekla je pevačica za Kurir.

“Nikada u životu nisam bila bolesna, a smatram da je za to zaslužna ishrana bez mesa, s minimumom životinjskih proteina u obliku jaja, ribe i mlečnih proizvoda. Hranim se velikom količinom voća na prvom mestu, a onda i povrća”, dodala je pevačica.


Većina sigurno prvo pomisli kako ovaj način ishrane poprilično ograničava Jelenine mogućnosti kada se nađe pred odlukom šta će se naći na njenom meniju.

Dok je otkrivala čari ove svoje životne ideologije i uz savete odgovarajćih stručnjaka i nutricionista otkrila je da veganska ishrana može da podrzumeva daleko širi dijapazon jela nego što je mogla da zamisli.


Jelena kaže da takođe nema nijedan porok.

“Nikad ni kafu u životu nisam popila, pijem minimum tri litra vode dnevno. Slatkiše prezirem”, objasnila je Karleuša šta još čini suštinu njene dijete.

Za dobar izgled, ona koristi najmasnije kreme za lice i telo. Ne krije ni da je za održavanje linije i lepote neophodna i lavovska motivacija. Pritom, veliki je pristalica estetske hirurgije.


U nastavku vam donosimo prosečna tri dana u nutritivnoj svakodnevici poznate pevačice, a sigurno će svako moći da makar jedan deo ovog zdravog načina života primeni u sopstvenoj kuhinji.

Prvi dan:

Doručak: Nemasni sir 400g, dve kriške integralnog hleba, salata

Užina: Dve jabuke

Ručak: Grašak s povrćem 400g, salata

Večera: Salata sa tikvicama

Drugi dan:

Doručak: Ovsene pahuljice 4 kašike, voćni miks, čia semenke

Užina: 300g trešanja

Ručak: Zapečena boranija s povrćem, salata

Večera: Kiselo mleko 360ml, salata

Treći dan:

Doručak: Mafini sa tikvicama, salata

Užina: Vitaminska salata sa crvenim kupusom

Ručak: Šampinjoni sa povrćem

Večera: Potaž od povrća

(Wanted)

BONUS VIDEO: