in

Jupiter je ušao u Ribe i astrolozi najavljuju PREOKRETE, katrastrofe, ali i LEK

Ulazak Jupitera u Ribe događa se jednom u dvanaest godina i traje približno godinu dana.

Jupiter je simbol ekspanzije i druželjubive velikodušnosti. NJegova simbolika je izgrađena na temeljima verovanja, filozofije i dobročinstva. Za Jupiterov karakter su presudne istina i suverenitet.

Pročitajte još: Najveća komunistička TAJNA: Ko je ubio 4.000 Srba i 12 Nemaca i zašto je Mustafa Golubić viđen u Smederevu?

Na primer, tamo gde nalazite svog natalnog Jupitera, tamo pronalazite slobodu izražavanjem istine o sebi. S druge strane, kada naiđe njegov tranzit, mesto (polje, aspekt, znak) preko koga on pređe preuveliča ga i raširi.

Tokom sledećih osamnaest meseci, Jupiter će ići napred-nazad:

13. maja 2021: Jupiter ulazi u Ribe.28. jula 2021: Jupiter se vraća nazad u Vodoliju.29. decembra 2021: Jupiter definitivno ulazi u Ribe.10. aprila 2022: Jupiter ulazi u Ovna.28. oktobra 2022: Jupiter se opet vraća u Ribe.20. decembra 2022: Jupiter definitivno ulazi u Ovna.

Mnogi tranziti Jupitera bili su u korelaciji s raznim širenjima koja ne moraju biti dobra. Na primer, širenje nečijeg struka, širenje ličnih sloboda nakon razvoda ili, konačno, širenje duše koje se dešava smrću. Poenta je u tome što se Jupiterovom tranzitu pridaje dobročinstvo, a ono često počinje lošim događajem koji na kraju može da se završi dobro. Često je ovo planeta za koju vezujemo frazu “sreća u nesreći”.

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

Na ličnom nivou, u zavisnosti šta će aktivirati u vašem natalnom horoskopu, Jupiter u Ribama aktuelnim događajima najavljuje ono što će biti glavna tema 2022. godine. Ukoliko se aktiviraju dobri aspekti, ovo je vaših životnih pet minuta. Međutim, ukoliko u Ribama imate neku od kritičnih tačaka horoskopa, spremite se na potencijalne bolne udarce, gubitke i osetan pad energije koji se može odraziti i na životnu egzistenciju.

Jupiter se odlično oseća u Ribama jer je njihov suvladar. Potpuno mu je poznata saosećajnost, romantika, umetnost i duhovnost koje su jedne od glavnih karakteristika ovog znaka.

Ribe vladaju svim onim čudnim pojavama za koje mislimo da su apstraktne: psiha, duhovnost, simbolika, snovi, božanstvo, idealizam, mašta, iluzija… Iako predstavljaju sve ono što je izvan stvarnosti, istovremeno oličavaju život jer voda je iskonski pokretač materije i zajednička supstanca koja nas sve povezuje.

Imajte velika očekivanja, jer će veliih i biti.

Jupiterov tranzit kroz ovaj znak obećava da će uvećati i povećati suštinu vodene i promenljive energije. U narednom ciklusu, ove i naredne godine, možemo imati ovakva očekivanja:

Pročitajte još: Kako je nastala bolest BOGATIH DAMA? Prva dama SAD imala je modne hirove zbog koji su mislili da je LUDA!

Zahtev za transparentnošću od vlada, posebno za sve ono što se odnosi na virus, pandemiju i vakcinaciju. Što se samog virusa tiče, postoji velika šansa da se otkrije lek ili protokol lečenja kojim će se s uspehom izbegavati teške komplikacije kod obolelih, kao i smanjiti broj preminulih. Virus će i dalje harati, ali svet se, bar do kraja jula, otvara.

– Sve veće duhovne potrage, masovna učešća u duhovnim praksama, uključujući psihoterapije, meditacije i molitve.

– Kolektivna potreba za sve većim povezivanjem sa drugima i aktivnim saosećajnim davanjem i podrškom.

LJudi će osećati potrebu da se povezuju.

– Veća svest o zdravlju i bezbednosti svetskih plovnih puteva, uključujući i tehnologije za pozitivan uticaj na pitku vodu i zaštitu svetskih okeana.

Pročitajte još: Prošlo je više od pola veka, a ni traga ni glasa od njih: Troje mališana su jednog jutra otišli na plažu i više se nikada nisu vratili (VIDEO)

– Mogući su veći zemljotresi i ponovni katastrofalni cunamiji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU