in

Jedan je od najomiljenijih holivudskih glumaca, a njegov život krije veliku TUGU

Jedan od najvećih holivudskih glumaca, bio je spreman da svoj život da za bratov

Ešton Kučer, definitivno je jedan od omiljenih glumaca današnjice, a iako ne voli da priča o svom privatnom životu, malo je pouznato da ima brata blizanca, koji boluje od celebralne paralize.

Pročitajte još: Bujno poprsje i savršen struk: Sofija Milošević nakon osam meseci od porođaja pokazala savršenu figuru (FOTO)

Majkl je rođen pet minuta posle njegovog poznatog brata, a bio je iznenađenje za njihove roditelje, koji nisu znali da očekuju blizance skoro pa do njihovog rođenja. Mlađi blizanac je toliko bio slab da su doktori mislili da neće preživeti, ali im je on dokazao suprotno. Ipak, nije potrajalo dugo, kada su roditelji primetili da se Majkl ne razvija dovoljno koliko i Ešton.


Vrlo brzo su shvatili da mlađi Kučer boluje od cerebralne paralize. Nekoliko godina kasnije, Majkl je iznenada morao da ode na transplataciju srca. Ešton je toliko bio zaštitnički nastrojen prema Majklu da je čak hteo da on mu bude donor u prvih 48 sati. Želeo je da okonča svoj život, kako bi spasio brata. Na sreću, našli su donora i od tada su braća nerazdvojna.


Činjenica da je mogao da ostane bez brata je Eštona toliko pogodila da je 1996. godine upisao biohemijski inženjering sa namerom da pronađe lek za cerebralnu paralizu kako bi pomogao bratu. Međutim, život ga je odveo u suprotnom smeru. Na predlog prijatelja, on se prijavio na takmičenje za modele, a potom se odselio u Los Anđeles kako bi počeo da se bavi glumom. U ovom gradu i dalje živi sa svojom suprugom Milom Kunis i njihovom decom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU