in

Ipak, zbog ovoga je morala da odbije

Ipak, zbog ovoga je morala da odbije

Dok Dženifer Lopez i Ben Aflek pripremaju venčanje, mnogi se pitaju gde je Dženifer Garner, Benova bivša supruga sa kojom je bio u braku trinaest godina.

Elegantna ceremonija venčanja na Benovom imanju u Džordžiji, okupiće brojne poznate ličnosti, a kako piše Mirror Dženifer Garner je takođe dobila pozivnicu, ali navodno je odlučila da ipak ne dođe.

Izvori stranih medija kažu da glumica nije odgovorila na poziv jer ima važan angažman baš za vreme venčanja.

Pročitajte još: Dženifer Lopez pre početka trodnevnog slavlja: Stigla na lokaciju (FOTO)

Troje dece koju deli sa Benom – Vajolet (16), Serafinu (13) i Sema (10) – biće na venčanju i to Benova bivša supruga potpuno podržava.

– Ne postoji ništa važnije za nju od sreće njene dece, tako da je činjenica da se osećaju dobrodošlo i opušteno i da su se povezali sa Džej Lo i njenom decom najbolja stvar koju je mogla da traži – rekao je izvor za Hollivood Life.

Izvor je otkrio i zbog čega se bivša supruga neće pojaviti na venčanju:

– Dženifer Garner naporno radi na projektu u Teksasu i neće prisustvovati proslavi venčanja. Ben će uvek razmišljati o Dženifer, pa je, naravno,  uputio poziv. Osim toga, Dženifer i Džej Lo su se zbližile, tako da je Džej Lo u potpunosti podržala pozivanje majke njegove dece – otkriva izvor.

Pročitajte još: “Pokušavala sam da se takmičim sa Novakom: JELENA ĐOKOVIĆ otvoreno o anksioznosti i strahovima

Trodnevna proslava venčanja trebalo bi da počne danas probnom večerom, nakon čega će uslediti  ceremonija venčanja u subotu 20. avgusta. Smatra se da će se svečanosti završiti u nedelju ogromnim roštiljem i piknikom za svu njihovu porodicu i prijatelje. Džej Lo će navodno prošetati do oltara u venčanici napravljenoj samo za nju koju je dizajnirao Ralph Lauren.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU