in

Ima muža i dvoje dece, a dnevno zaradi HILJADU DOLARA (FOTO)

Završila je fakultet, udala se, dobila dvoje dece i bavila se nekretninama u firmi koju je otvorila sa mužem.

Pročitajte još:  Bila je supermodel, danas ima 53. i dalje je najlepša Dankinja na svetu! (FOTO)

Iako je imala sasvim lep život i firmu koja je uspešno poslovala, oduvek je bila lepa i zgodna, a često su joj se udvarali mladići koji su bili godište njenog sina. Kako navodi, nikada tome nije pridavala značaj, ali je u svojoj 40. godini dobila ponudu, koju nije mogla da odbije.


Ovoj zgodnoj dami koja je zagazila u petu deceniju ponuđeno je da postane model jednog sajta. Sve joj je to odmah zazvučalo primamljivo, pa je kupila prateću opremu koja joj je bila potrebna: dobar laptop i kameru. Muž joj je puna podrška, jer smatra da svoje telo i treba da pokazuje.

– Nije mi nikada palo na pamet da se povučem, od prvog uključenja koje sam imala 2016. godine. Zarađujem 1.000 dolara (što je oko 100.000 dinara) dnevno i mogu da kažem da je to moj posao iz snova. Nema više odlaska u firmu, već se samo izvučem iz kreveta i upalim kameru.


 – Zahvaljujući mom izgledu imam mnogo mušterija, ali morate da imate i čelične živce jer se uvek nađe neko ko će pokušati da vas uvredi da ste prestari ili da treba da nađete pravi posao – zaključila je Ejnsli Divajn u interviju za jedan poslovni sajt.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU