in

Goca Božinovska se iskreno požalila (FOTO)

Goca Božinovska iskreno o zaradi i životu pevača.

Pevačica Goca Božinovska otkrila je da nije sve kako izgleda na estradnom nebu.

Javne ličnosti na društvenim mrežama se utrkuju da pokažu što veće bogatstvo, luksuzna putovanja i krpice, ali kako kaže Goca Božinovska za “Star”, istina je daleko od toga.


Pevačica koja ima bogatu karijeru u kojoj je zaradila mnogo novca koje je uložila u svoju porodicu i decu, pa mnogi kažu da živi luksuzno, a ona je otkrila kakav život vodi.

Pročitajte još: CECA BOJKOVIĆ SREĆU NAŠLA U TREĆEM BRAKU: Zbog Slavka je godinama živela van Srbije (FOTO)

“Ja radim 15 sati dnevno, u putu sam non stop. Dođem sa nastupa, raspakujem kofere, stavim garderobu na pranje, popakujem drugu i opet idem na put. Recimo idem u Pariz, ljudi me vide na aerodromu i kažu jao blago njoj, uživa, ide u Pariz… A, ja od Pariza samo aerodrom vidim. Kad dođem na romsku svadbu recimo, pevam od ujutru do ujutru, pa opet nazad na aerodrom. Kući opet raspakivanje, plaćanje računa i sve tako”, rekla je jednom prilikom Goca, dodajući da ništa nije onako kako izgleda.


“O meni su pisali da kupujem morsku so za bazen, da bih se bahatila, a istina je da sam je kupila da bih ređe čistila bazen. Šta da radim kad ga već imam, da ga zatrpam. Ja nisam ni htela da pokazujem da imam bazen, nego su novinari navalili da me slikaju pored njega. A, ako su već došli da me slikaju pa ne mogu ih ja odvesti u šupu kod komšije i reći e, ovo je moje. Mi i ako imamo to je zato što puno radimo, ali nema tu nikakvog glamura, težak je to život”, zaključila je Goca.

BONUS VIDEO: