in

Gde je i kako danas izgleda zvezda “Operacije trijumf”

Gde je i kako danas izgleda zvezda “Operacije trijumf”

Nikola Sarić Sajko je bio jedan od favorita za pobedu u takmičenju “Operacija trijumf” 2008. godine. Pored toga što je njegov muzički talenat neosporiv, on je bio miljenik žena.

Tinejdžerke su ludele za njim, a volele su ga i ostale pripadnice lepšeg pola. Tokom snimanja rodila se ljubav između njega i koreografkinje Milice Cerović, koja je pripremala takmičare za nastupe. Oni su na početku krili da su zajedno, ali su kasnije odlučili da ipak obelodane svoju vezu.

Pročitajte još: “NAJBOLJI SVEKAR”: Katarina Grujić specijalnim povodom objavila fotografiju sa Gobeljinim ocem (FOTO)

 


Mnogi su mislili da neće dugo opstati zbog razlike u godinama, s obzirom da je Milica starija od njega 10 godina, ali oni su se ipak venčali.

– Bila je dobra žurka na svadbi. Otkad sam u braku ništa se nije promenilo, osim što nosim burmu, u fioci držimo jedan papir i što sada Milica nosi moje prezime. Imamo i kuče otkako smo u braku. Razmišljamo i o potomstvu, ali to ćemo polako, ima vremena – rekao je Nikola jednom prilikom.

 


Sajko se više ne bavi pevanjem. Učestvovao je u rijalitiju “Farma”, nakon čega se povukao iz javnosti. Odlučio je da se posveti ugostiteljstvu, pa danas ima par lokala koje vodi. 

– Krenuo sam da držim jedan kafić sa drugarom, pa drugi i sada treći, koji je više klub i shvatio sam da mi je to isplativije nego muzika – rekao je Sajko za medije.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU