in

Frizerka otkrila četiri koraka za sjajnu kosu koja se ne peruta i ne masti! (VIDEO)

Frizerka sa TikToka sa 190.000 pratilaca, podelila je savet koji nam je svima preko potreban.

Frizerka je otkrila koliko šampona treba da koristite prilikom pranja kose kako biste dobili savršene rezulate – i možda će vas iznenaditi.

Sara Broli stekla je preko 190 000 pratilaca na TikTok-u zahvaljujući svojim praktičnim snimcima sa uputstvima u kojima objašnjava šta treba, a šta ne treba raditi kada je reč o nezi kose.

Pročitajte još: Wolf frizura: Najpopularniji trend sa preko 100 miliona pregleda! Stoji svima, a lako se održava (FOTO)

Pravilno pranje kose

Pratioci su joj postavili pitanje koja je pravilna količina šampona za pranje kose i Sara je odmah podelila stručni savet – i ispostavilo se da je to verovatno mnogo manje nego što ste mislili.

Pored količine šampona, naophodno je da ispoštujete još tri stvari.

1. Kosa treba da bude mokra.2. Koristite pravu količinu šampona.3. Protrljajte šampon između šaka.4. Ponovite pranje.

“Koristite li previše šampona? Čak i sa gustom kosom ne treba vam cela bočica”, kaže ona. Počevši sa uputstvima, ona započinje: “Prvo se pobrinite da vam je kosa potpuno mokra!”

Zatim je istisnula količinu šampona veličine vrha palca na dlan. Pre nego što ga nanese na kosu svog klijenta, ona je protrljala šampon sa obe ruke, što je, kako ona kaže, presudan korak.

Sara je dodala: „Obavezno trljajte rukama između nanošenja i dodajte još vode dok šamponirate.“ Kada jednom našamponirate kosu, ponovite to, ali samo na vlasištu, jer zapravo može isušiti krajeve kose.

Na kraju snimka, ona podseća gledaoce da ne zaborave i da obavezno operu i preo ispod kose.

@sarahbrawleyhair

Reply to @210527_seungmin not sure how hairy your armpits are but… ##shampoo ##hairdresser ##learnontiktok ##hairproducts @olaplex


♬ Save Your Tears – Remix – The Weeknd & Ariana Grande

Otkad je postavljen, video je skupio više od 46.000 pregleda i 3.500 lajkova ljudi koji nisu mogli da veruju koliko malo proizvoda treba da koristite. Jedna osoba je rekla: “Osećam se kao idiot koji misli da imam previše masnu kosu. Ispostavilo se da sam koristila previše šampona.”

Dok je druga devojka, koja nije ostala ubeđena, komentarisala: „Devojko, ja sam poput Zlatokose, ne mogu da koristim samo toliko“. 

Za još Sarinih saveta, pogledajte snimke ispod.

@sarahbrawleyhair

Reply to @pastaqueenlogan using this on a client! Beach wave tutorial ##haircurlingtutorial ##hairtok ##beachwaves ##texture


♬ Kiss Me More (feat. SZA) – Doja Cat

@sarahbrawleyhair

The @ghdofficial glide 😻 have you ever tried it? ##ghd ##haircurlingtutorial ##hairtransformation ##slippingthroughmyfingers ##hairfoodhype


♬ ladies and gentlemen HER – gracie may

@sarahbrawleyhair

FOLLOW ME ON INSTAGRAM FOR MORE HAIR STUFF! link in bio ##beachwaves ##hairtutorials ##hairtok ##SageTellMe


♬ Castaways – The Backyardigans

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU