in

Fotografije Dragane Mirković koje nikada nismo videli (FOTO)

Dragana Mirković ima karijeru dugu skoro 40 godina, a od kada se pojavila, smatra se jednom od najpopularnijih pevačica na balkanskoj muzičkoj sceni.

Važi za staloženu osobu, bez skandala, a privatni život uglavnom čuva van očiju javnosti.

Početak karijere Dragane Mirković

Dragana Mirković rođena je u selu Kasidol, nadomak Požarevca. Od ranog detinjstva pokazivala je sklonost ka muzici. NJen talenat primetili su i nastavnici iz škole, pa je Dragana na takmičenjima osnovnih škola iz požarevačkog kraja redovno predstavljala svoju školu. Sa trinaest godina bila je najmlađi solista KUD “Kasidol” i svojom pesmom otvarala je i zatvarala priredbe.

Pročitajte još: Andrija Milošević i Aleksandra Tomić OTKRILI pol bebe: Glumački par izabrao ime koje je vekovima na našim prostorima

Dragana je isticala da je svaki put pred izlazak na binu imala veliku tremu, ali da ju je savladala zbog velike ljubavi prema muzici.

Ubrzo se pročulo da u Kasidolu postoji dete koje tako dobro peva, a onda je vest došla i do važnih ljudi iz sveta muzike. Nakon dvoumljenja da zakorači u svet profesionalne muzike, zbog mladosti i važnosti školovanja, njena porodica donela je odluku da Dragana snimi ploču, ali tek nakon što završi školu.

NJena pesma “Imam dečka nemirnog” dospela je na vrh svih top lista, a ploča je prodata u 160.000 hiljada primeraka, tako je rođena zvezda.

Pročitajte još: Dok Lazar Ristovski vreme provodi u Crnoj Gori, evo ko je podrška njegovoj supruzi nakon RAZVODA (FOTO)

Dragan tokom karijere dobija mnogobrojna priznanja, a jednom prilikom najugledniji američki magazin „Bilbord” je objavio tekst u kome je Dragana Mirković nazvana „srpskom Madonom ili Lejdi Gagom”.

Pored uspešne karijere, Dragana je izgradila i svoju porodičnu idilu i poznato je da ima skladan brak sa suprugom Tonijem sa kojim ima dvoje dece.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU