in

Evo za koju pesmu su je najviše kitili! (FOTO)

Važi za jednu od najtraženijih pevačica na veseljima.

Pevačica Rada Manojlović nedavno je pozvana na jedno slavlje u Tutinu, gde se latila mikrofona i ispunila želje mladenaca, ali i bakšišom napunila svoje džepove.

Dok je Rada pevala svatovi su je sve vreme kitili evrima, a kako mediji pišu, sa svadbe je izašla bogatija za 20.000 evra.


To je bilo jedno prelepo veselje, ali vam neću reći koliko sam novca zaradila. Neka to ostane tajna. Tačno je da je bilo dosta bakšiša, ali je mnogo bitnije da su se i mladenci i svatovi odlično proveli. Bilo je ludo i nezaboravno”, priča pevačica.

Pročitajte još: Zvezda Granda čeka bebu sa 13 godina starijim pevačem: Oglasio se i budući otac (FOTO)


Rada je nastup u Tutinu počela pesmom “Ja nemam drugi dom” Lepe Brene, koja je izabrana za svadbeni ples. Posle toga je izvela svoja tri hita “Svadba”, “Marakana” i “Biseri i svila”. Kako saznajemo, ubedljivo najveći bakšiš uzela je za pesmu “Evropa” Stoje Novaković. Dok je pevala taj gastarbajterski hit, oko nje su pljuštale novčanice od 200 i 500 evra!


Pevačica se dobro oparila i dok je izvodila numere “Za nas kasno je” Aleksandre Prijović i “Mutivoda” Sanje Đorđević. Kada je otpevala ovih sedam pesama, Rada se punih džepova oprostila od mladenaca i svatova i krenula za Beograd.

BONUS VIDEO: