in

Evo koliko je visok Iranac Afshin Ghaderzadeh (VIDEO)

Evo koliko je visok Iranac Afshin Ghaderzadeh (VIDEO)

Visok je svega 65,24cm, a težak je 6,5kg i time je postao najniži čovek na planeti koji je ušao u Ginisovu knjigu rekorda.

Pročitajte još: Rodila je DEVETORO dece, a onda je predvidela da će jedno umreti ranije: Ostavila je oproštajno pismo

Ima 20 godina, ali zbog svog teškog zdravstvenog stanja, nije mogao da ide u školu, zbog čega je ostao nepismen.

– Lečenje i fizička slabost mog sina su glavni razlozi zbog kojih je prekinuo školovanje. On nema psihičkih problema -rekao je njegov otac Esmaeil Ghaderzadeh.

Afshin je otputovao u Dubai, u sedište Ginisove knjige rekorda, gde su ga tri puta merili, a zatim i upisali kao novog rekordera.

 

 

– Činjenica da sam deo Ginisovih svetskih rekorda je neverovatna. Ponekad se čini kao san. Jednog dana se probudiš i čitav svet zna za tebe. To je magično – rekao je novi rekorder.

 

Porodica ovog 20-godišnjeg mladića iz Irana, nema novca za njegovolečenje, ali veruju da će ovaj uspeh, promeniti njegovu situaciju.

Pročitajte još: Da li se može UMRETI OD TUGE? Istraživanja dala potvrdne rezultate, a neverovatne životne priče to POTVRĐUJU – Evo šta se dešava u organizmu tim TRENUCIMA

– Želim da budem u mogućnosti, da pomognem svojim roditeljima i odužim im se za sve. Ovo priznanje bi moglo da pomogne – dodao je.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU