in

Emotivna ispovest Željka Samardžića o majci od koje je nasledio TALENAT

Pevač je progovorio o bolnim životnim trenucima.

Pevač Željko Samardžić otkrio je da je talenat za muziku nasledio od majke.

Oni su imali omiljenu pesmu koju su voleli su da pevaju zajedno, a čak i poslednjih dana maminog života zapevao je i tu scenu nikada neće moći da zaboravi.

Pročitajte još: Marina Tucaković je NAJLEPŠU BALADU posvetila njima: Iza OVOG HITA se krije priča Željka Samardžića i njegove supruge

– Otac nije imao sluha, a majka mi je prelepo pevala. Kroz njenu pesmu sam naučio sve sevdalinke. “Negde u daljini pogled mi se gubi”… Čak sam je i na jednom koncertu otpevao u njenu čast. To je bila godina kada je ona preminula i to mi je bio moralni zadatak. Bilo mi je teško da pevam, grlo mi se steglo – otkrio je pevač.


On je ispričao da se upravo tom pesmom i rastao od majke, pa ispričao jednu situaciju od koje suze kreću.

– Možda je to čak i pesma sa kojom sam se ja od moje majke rastao. Imala je moždani udar i nije bila svesna. Sećam se kada sam došao u Nikšić da je posetim i držao sam je za ruku i ona mi je rekla “Gospodine, da li biste me prekrili ćebetom”. Kada sam joj rekao da sam ja njen Željko nije me prepoznala. Onda sam joj zapevao tu pesmu. Ja sam počeo, a ona je odjednom došla svesti. To je tako bio bolan i tužan rastanak. Uvek to pamtim. Nedugo posle je ona i preminula – završio je Željko za “Kurir”.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU