in

Emina Jahović progovorila o bolesti i suđenju sa Mustafom Sandalom

Emina Jahović nakon godinu dana ponovo je sinoć zapevala pred beogradskom publikom, a pre nastupa otkrila je pred našom kamerom šta se sve događalo u njenom životu tokom duge poslovne pauze.

Pročitajte još: JEZIVO! Gledaoci u ŠOKU nakon svedočenja Saše Popovića: Otišao sam kod BABA VANGE i dobio odgovor na NAJJEZIVIJE PITANJE

– Nadala sam se da ću se vakcinisati u Srbiji, ali nažalost sam dobila od sina koronavirus. Jako mi je bilo teško, imala sam obostranu upalu pluća ali prošlo je. Korona je uticala na sve, i finansijski i psihički. Tek ćemo osetiti pravu posledicu kovida – rekla je Emina.

O odnosu sa bivšim suprugom Mustafom, pevačica je bila kratka.

– Na sudu smo trenutno, pa ćemo videti šta će se desiti. Ja stvarno nisam tip koji je ikada bio na sudu, čak i kad je bilo situacija da imam problema sa novinarima ali ovo je moralo ovako. Mi kao mi ne komuniciramo, isključivo samo oko dece.


– Jaman obožava Srbiju, obožava naš jezik. On je skroz naš tip, uglavnom pričamo na srpskom. Nisam verovala da će se to desiti ali eto. Inače ne prati ni turske serije ni filmove, prati strane filmove i “Andriju i Anđelku” – rekla je kroz osmeh Emina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU