in

EKSKLUZIVNO! VIKTORIJIN anđeo i najplaćenija MANEKENKA na svetu prošetala Beogradom i evo kako izgleda u petoj deceniji (FOTO)

EKSKLUZIVNO! VIKTORIJIN anđeo i najplaćenija MANEKENKA na svetu prošetala Beogradom i evo kako izgleda u petoj deceniji (FOTO)

Nakon uživanja u Crnoj Gori, gde je između ostalog uživala i na koncertu srpske pevačice Seke Aleksić, jedna od najpoznatijih svetskih manekenki i model čuvene modne kuće “Victoria’s secret”, čuvena Aleksandra Ambrozio stigla je i u Beograd.

Pročitajte još: “Pokušala sam da je skolinim iz kadra”: Jelena Karleuša se na snimanju potukla sa glumicom Ninom Janković

Manekenka je doputovala u Beograd tokom jučerašnjeg dana u popodnevnim časovima u društvu dece, partnera i prijatelja, a pravo sa aerodroma uputila se u jedan luksuzni hotel u strogom centru prestonice. Ipak, današnji dan je iskoristila i prošetala Knez Mihailovom ulicom gde je pokazala da još uvek izgleda kao na početku karijere uprkos činjenici da je zagazila u petu deceniju života.


Foto: Ataimages

Sudeći prema fotografijama, Aleksandra Ambrozio je oduševljena velelepnim izdanjima i zgradama u Beogradu, pa je ovaj sunčan dan iskoristila za fotografisanje sa svojom decom. 

Pročitajte još: MOĆAN SAVET OCA TADEJA: Kada POSTIMO, svaki dan treba obratiti pažnju na veoma BITNU STVAR

Aleksandra Ambrozio

Alesandra Korin Ambrozio je brazilska je manekenka i foto-model. Tajra Benks ju je opisala kao „budućnost sveta mode“. Ambrozio je najpoznatija po svojoj saradnji sa modnom kućom Viktorijas sikret i bila je prvi model linije „PINK“. Ambrozio je trenutno jedan od „anđela“ kuće Viktorijas sikret i glavno lice engleske kuće Nekst.Foto: Ataimages

Alesandra je imala samo osam godina kada je odlučila da želi da bude top-model, nakon što je na naslovnoj strani nekog magazina videla Karen Mulder. Rekla je: „Želim da budem kao ona“. Krenula je na časove manekenstva sa 12 godina, a kao četrnaestogodišnjakinja plasirala se među 20 finalista na takmičenju modela u Brazilu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU