in

Džoni Dep i Amber Herd stavili tačku na optužbe za klevetu: Glumica odlučila da plati

Džoni Dep i Amber Herd stavili tačku na optužbe za klevetu: Glumica odlučila da plati

Džoni Dep i Amber Herd ovime završavaju jedan od najgorčih holivudskih razvoda

Advokatski timovi Džojina i Amber postigli su dogovor prema kome će Heardova osiguravajuća kompanija da plati Depu milion dolara kako bi se slučaj okončao, piše Mail Online. Ipak, navodi se i da glumica nije prihvatila krivicu.

Podsetimo, do suđenja je došlo nakon Amer navela da je ona bila žrtva porodičnog nasilja tokom braka sa Depom. Glumici (36) naloženo je da plati 10 miliona dolara na ime kompenzacije i 5 miliona dolara kaznene odštete nakon šestonedeljne parnice. Dok je Depu (59) naloženo da bivšoj ženi plati 2 miliona dolara.

Pročitajte još: SVI GLEDALI U NJU U DOHI: Gospođa Brižit Makron, na visini zadatka! (FOTO)

Pravni timovi ovog para doneli su zaključak kako bi izbegli još jednu parnicu. 

– Amber se sada raduje što će nastaviti sa svojim životom kako je planirala pre šest godina. Ona želi da ovu nesrećnu epizodu ostavi iza sebe i da se okrene onome što voli u životu, karijeri, porodici…- rekao je izvor blizak glumici za Mail Online.

Amber je morala da proda dom o Los Anđelesu kako bi finansirala pravni postupak i nije želela da izgubi  još više, piše pomenuti list.

Pročitajte još: LJubavna priča Antonele i legendarnog Lionela Mesija: Upoznali se kao deca i ostali zajedno do danas (FOTO)

– Ovu odluku donosim pošto sam izgubila veru u američki pravni sistem, gde je moje nezaštićeno svedočenje služilo kao zabava i hrana za društvene mreže. Posle dugog razmišljanja donela sam veoma tešku odluku da rešim slučaj za klevetu koji je protiv mene pokrenuo moj bivši muž u Virdžiniji. Branila sam svoju istinu i time je uništen moj život za kakav sam znala. Omalovažavanje sa kojim sam se součila na društvenim medijima je pojačana verzija načina na koji su žene ponovo žrtvovane kada se jave. Sada konačno imam priliku da se emancipujem od nečega što sam pokušala da napustim pre više od šest godina i pod uslovima na koje mogu da pristanem. Nisam priznala krivicu, ovo nije čin ustupaka – deo je izjave Amber Herd.

Džoni Dep se još uvek nije oglasio zvaničnim saopštenjem, ali se očekuje i njegova izjava.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU