in

Dženifer Lopez i njenu ćerku Ben Aflek izveo u šoping, a sa njima je još jedna OSOBA

Vezu Dženifer Lopez i Bena Afleka definitivno podržavaju njihove porodice.

Dženifer Lopez i njena ćerka Ema su provele dan sa Benom Aflekom u šopingu. Dženifer je pre toga viđena kako sa Benovim sinom Semom provodi provede.

Pročitajte još: Dejvid napravio šalu, a Viktorija Bekam objavila video koji je gledalo 4 miliona ljudi (VIDEO)

Dženifer Lopez je povela ćerku, a Ben Aflek sina

Dženifer Loopez i Ben Aflek su ponovo postali par u maju, 17 godina pošto su raskinuli veridbu. Od maja ih je javnost nekoliko puta videla zajedno, a nekoliko puta i sa decom. Međutim, Dženifer Lopet i njena ćerka Ema (13) i Ben Aflekov sin Sem prvi put su viđeni zajedno kako šetaju u petak šoping ulicom.

Svi prolaznici su poštovali privatnost

Dženifer Lopez je izgledala tako srećna dok šeta ulicom kao “obična” žena, a zajedničke slike Džej Lo i Ben Afleka sa decom to najboe potvrđuju. Tokom ručka Dženifer Lopez se držala za ruku sa Benom Aflekom i deca su međusobno razgovarala. Svi su delovali opušteno i kao prava familija.

Ćerka Dženifer Lopez je ofarbala kosu u zeleno

Zanimljivo je da niko od prolaznika nije prišao paru ili pokušao da se slika sa njima. Svi su poštovali novi/stari zaljubljeni par. Jedinu pažnju je privlačila mala Ema koja je nedavno ofarbala kosu u tamno zeleno.

Pročitajte još: Zahvaljujući Melaniji Tramp konačno i Džil Bajden dobila naslovnu stranu (FOTO)

Dženifer Lopez (51) i Ben Aflek (48) su u junu prvi put ručali sa zajedničkom decom u restoranu i ljubili se ne snebivajući se. Na fotografijama se vidi da su svi dobro upoznati sa njihovom vezom.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pročitajte još: Beba Bridžet Džouns: Rene Zelveger konačno sa mališanom (FOTO)

Poznati par je bio veren 2004. godine i svi su ih tada nazivali “Benifer”, ali raskinuli su i prekinuli veliku ljubav koja je trajala dve godine. Oboje su već naredne godine ušli u brak i dobili decu. Zajedno su snimili dva filma.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU