in

Džemper koji je nosila Kejt Midlton razgrabljen na internetu (FOTO)

Kejt Midlton je postala prava trendseterka i počinje da utiče na stil oblačenja žena širom sveta. Prošle godine je nosila kardigan, tokom onlajn humanitarnog razgovora, a sada takav džemper može da se kupi!

Pročitajte još: Najnoviji video Kejt i Vilijam rasplakao Britaniju (VIDEO)

Džemper je bio svetlo-plave boje, koja je omiljena boja vojvotkinje od Kembridža. Uostalom, to je kraljevska boja koja njoj lepo stoji. Dakle, svetlo plavi džemper koji je nosila u novembru sada može da se nabavi za 110 evra (75 funti). Džemper je idealan za proleće, zbog nežno plave boje. Pošto je od mešavine pamuka i merino vune praktičan je za hladne večeri da pokrije gole ruke, a nije ni nije previše debeo.

Džemper je najprodavaniji u SAD i Britaniji.

Prodaja džempera ide odlično i prodaje se onlajn, a najtraženiji je u Velikoj Britaniji i SAD, gde sada žive Megan i Hari. Džemper može da se dobije u još tri boje: teget, azaleja i zelenoj. Kompanija koja ga proizvodi pravi isključivo klasične delove garderobe.

Pročitajte još: VERENICA Bruklina Bekama ima misterioznu bolest – VIKTORIJA šalje buket podrške! (VIDEO)

Kejt ima klasičan stil oblačenja, a tako je bilo i dok je bila mlada studentkinja.

Prošle nedelje su Kejt i Vilijam proslavili 10 godina braka, a haljina koju je nosila tom prilikom isto je pobrala pozitivne kritike i svi su tražili da je kupe. Zanimljivo je da je tu haljinu nosi godinama, a primećena je prvi put 2019. godine kada je Vilijamom posetila Pakistan.

Pročitajte još: Tito je znao, a vidovnjakinja najavila: ZLATNA VODA u Zmajevu otkriva Atilin grob

Pošto je to stari model haljina sada košta 1.200 funti, od svile je i može se dobiti samo ako se poruči.


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU