in

Dok Lazar Ristovski vreme provodi u Crnoj Gori, evo ko je podrška njegovoj supruzi nakon RAZVODA (FOTO)

Glumac Lazar Ristovski razvodi se od supruge i koleginice Danice Ristovski nakon 42 godine braka.

Kako je objasnio u ispovesti za magazin “Gloria”, procenivši da su potrošili energiju koja ih je decenijama vezivala, shvatili su da je dostojanstveni razlaz najbolje rešenje.

Pročitajte još: LJubav je pobedila? Jelena Karleuša javno poručila: “Vreme je za treće dete” (FOTO)

I dok je Ristovski spakovao kofere i otišao u Crnu Goru, gde vreme provodi u njihovoj kući i na brodu u Glavatičićima kod Kotora, Danica se okrenula prijateljima sa kojima igra u popularnoj seriji “Igra sudbine”.

Glumica Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović objavili su na svom Instagram profilu fotografije sa njom.

– Najlepše je sa mojom Danom – napisala je Milica Milša.


– Naša Danica, zvezda i drugarica – poručio je Žarko uz fotku sa snimanja.

Da podsetimo, par se razišao dostojanstveno i ostali su u dobrim odnosima, a imovinu, čija se vrednost procenjuje na više od miliona evra, ostaviće deci.

– Lazar je poslednjih meseci uglavnom boravi u njihovoj kući u Glavatičićima kod Kotora, u Crnoj Gori, a glumica je okupirana snimanjem treće sezone “Igra sudbine”. Danica se posvetila samo poslu i svaki slobodan trenutak koristi da vidi unuka. Nije nam bilo jasno što je Lazar stalno u Crnoj Gori, ali sad smo sve povezali. Poslednjih meseci samo smo dva puta videli Ristovskog u Zemunu. Šetao je sam i zamišljen Kejom – rekla je za Kurir komšinica poznatog para.

 


Inače, Danica i Lazar su se upoznali na prvoj godini glume, a naša glumica je jednom otkrila da se zaljubila u njegov šarm i lepotu. Venčali su se 1980. godine.

Par je u braku dobio dva sina – Petra i Jovana, koji su takođe umetnici.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU