in

Da li ste i vi među njima?

Da li ste i vi među njima?

Prema astrologiji, svaki horoskopski znak ima svoje dobre i loše karakterne osobine. Neki se brzo ljute, neki vole avanture, a postoje i oni znakovi koji ne vole nikako da budu sami. Da li ste među njima?

Pročitajte još: HOROSKOP ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ: Vodolije će doživeti SUDBINSKU LJUBAV – Proverite šta čeka vaš znak

Blizanci

Pripadnici ovog znaka uvek žele da su okruženi ljudima. Ne mogu da ostanu sami jer su zbog usamljenosti depresivni i tužni. Vole da budu u okruženju veselih ljudi koji će im pomoći da zaborave na sve brige u životu. 

Bik

Bikovi su uvek uzbuđeni oko svega, ali ih pomisao na usamljenost plaši. Razlog tome je što ih samoća prisiljava da se prisećaju teških trenutaka i iskustava iz prošlosti. 

Devica

Kada su same, Device počinju da osećaju bol. Ne nose se dobro s usamljenošću. To im deluje kao kazna i na sve načine pokušavaju da pronađu načine da pobegnu od samoće. Usamljenost im ponekad loše utiče na zdravlje jer zbog straha od samoće mogu da dožive i nervni slom.

Pročitajte još: NEDELJNI HOROSKOP: BIKOVI previše daju sbe, jedan znak uočava svoje greške

 

Strelac

Samoća Strelca podseća na sve slabosti u njihovom životu, pa ih čini ranjivima i uznemirenima. Kada su usamljeni, Strelčevi razmišljaju o odlukama koje su doneli u prošlosti i često krive sebe ako je nešto pošlo onako kako nije trebalo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU