in

Da li Nino ima novu devojku? (FOTO)

Da li Nino ima novu devojku? (FOTO)

Nakon što su otpratili jedno drugo sa Instagrama, pevačica i košarkaš podgrejali su priče o eventualnom raskidu. Oni su takođe obrisali i sve zajedničke slike sa svojih profila. Kako svoju dragu nije sačekao ni na aerodromu, nakon nedavnog nastupa u inostranstvu, već je uz nju bila drugarica, posumnjalo se u to šta se sa njima dešava.


Pročitajte još: OTAC BRITNI SPIRS PORUČUJE: ”Mislite li da bi ona bila živa bez mog nadzora?”

Nino Čelebić je sada iznenadio mnoge, podelivši fotografiju u svojoj priči na Instagramu, sa zgodnom brinetom, koju je prvobitno ona objavila. 

Foto: Instagram printscreen/ ninocelebic

Ko je devojka koja je na slici sa njim? Sudeći po njenom Instagram nalogu, u pitanju je izvesna Mina, koja se bavi vizuelnim dizajnom.


Da jako prijaju jedno drugom, te da se ne razdvajaju, govore i objave sa nastupa Di-džeja, koji su oboje objavili u svojim najnovijim pričama, a Mina je košarkaša ponovo spomenula u svojoj priči.

Foto: Instagram printscreen/ __namia__

Pročitajte još: “Volela bi da se UDA u nekoj šumi”: Majka Teodore Džehverović otkrila kako je njena ĆERKA zamislila svoje venčanje

Povodom navodnog raskida Teodore i Nina, oglasila se i pevačicina majka, Goca Džehverović:

– Nemam informacije da su Tea i Nino raskinuli. Ona je sinoć bila kod mene, pričale smo, rekla bi mi da je došlo do raskida sigurno. A to što piše tamo da se oni kao ne prate na Instagramu i da su obrisali slike, ni to ništa ne mora da znači. Šta ako je opet marketinški trik? Pre će to biti nego raskid. Vidite kako je ispalo dobro za duet sa Mahrinom, pa možda je samo to i sada u pitanju. Verujem da nema ništa od njihovom raskida, a da li im baš ljubav cveta, to ne znam stvarno, kao ni to kad će svadba – rekla je Goca za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU