in

DA LI JE PONOVO POČEO DA PIJE? Ben Aflek i Dženifer Lopez viđeni zagrljeni u šetnji, ne haju za priče (FOTO)

DA LI JE PONOVO POČEO DA PIJE? Ben Aflek i Dženifer Lopez viđeni zagrljeni u šetnji, ne haju za priče (FOTO)

Prošlo je nekoliko meseci od svadbe, o kom je pisao ceo svet. Džen i Ben su sudbonosno ‘da’ izgovorili nakon što su 2004. godine prekinuli svoju romansu pred zakazano venčanje. Ovoga puta imali su 2 ceremonije, prvu u Las Vegasu, pa na njegovom velelepnom imanju u Džordžiji. Slavlje je potrajalo čak tri dana, par je otputovao u Italiju na medeni mesec, ali mnogi su tada komentarisali kako glumac na fotografijama izgleda nesrećno i umorno.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: UZ CRVENI RUŽ I KRATKU HALJINU: Pogledajte frizuru koju Dženifer Lopez predlaže za praznike (VIDEO)

Nedavno su novopečeni mladenci bili na meti paparaca, dok su šetali gradom, i izgledali kao zaljubljeni tinejdžeri. Par se tada zabavljao kupovinom po luksuznim buticima u Milanu. Čak ih ni besomučno trošenje novca nije moglo spasiti od toga da pred paparacima ostave određeni utisak: dok je Dženifer po običaju blistala, i izgledala nikad srećnije, Ben je mnogima delovao kao da udovoljava svakoj želji supruge, ali i da je na izmaku snaga.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: Dženifer Garner obožava jednostavne dnevne stajlinge: Glumica kao svaka žena

 

Mnogi su počeli da pišu i komentarišu kako se Ben ponovno odao porocima (alkoholu), a i dalje mu niko nije oprostio što je prošle godine okrivio bivšu suprugu Dženifer Garner za alkoholizam, nakon što je sve vreme bila uz njega tokom odvikavanja.

 

– Definitivno bih i dalje pio da sam ostao u braku. Ona je jedan od razloga zašto sam počeo da pijem… jer sam se osećao zarobljeno, rekao je Aflek tada.

Foto: Profimedia

Ipak, sada su Bena i Džej Lo paparaci ponovno uslikali nakon dugo vremena, i čini se da su se stvari promenile. Zagrljeni i nasmešeni šetali su ulicama grada uživajući u kafi, a ponovo možemo reći da zaista izgledaju zaljubljeno kao i pre 20 godina.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU