in

Da li ih PREPOZNAJETE? Ove dame gospodarile su DOMAĆOM KINEMATOGRAFIJOM, ali ovaj detalj niko nije znao… (FOTO)

Slavne srpske glumice Seka Sablić i Milena Dravić delile su brojne uloge i životne okolnosti

Slavne srpske glumice, Jelisaveta Seka Sablić i Milena Dravić gotovo paraleleno gradile su svoju glumačku karijeru i nebrojeno mnogo puta delile zajedničke uloge, pozornicu i prijateljski brojne životne okolnosti koje su ih zadesile.

Pročitajte još: Sve PRŠTI od STRASTI: Zbog INTIMNOG SNIMKA Dušice Jakovljević sa dečkom i pratiocima je bilo “NEPRIJATNO” (VIDEO)

Jelisaveta Seka Sablić karijeru je započela pre više od pedeset godina da bi danas bila jedna od najpopularnijih i najvoljenijih glumica u svim zemljama bivše Jugoslavije. Posle 50 godina karijere, Seka je i dalje aktivna. Igra predstave u mnogim beogradskim pozorištima, snima filmove i gostuje u televizijskim serijama.

Pročitajte još: MALO KO ZNA da je Petar Srugar bio u vezi sa VODITELJKOM PAROVA! “Bili smo zajedno oko dve i po godine”

Milena Dravić bila je jedna od najpoznatijih srpskih i jugoslovenskih filmskih, televizijskih i pozorišnih glumica. Često je nazivana najvećom jugoslovenskom filmskom divom. Glumila je u preko 100 filmskih ostvarenja, zajedno sa najvećim domaćim i holivudskim glumcima, a uporedo je igrala i u pozorištu, gde je ostvarila oko 70 uloga.

Pročitajte još: Šeron Stoun (63) u žutom bikiniju: Ovaj model stoji damama svih godina (FOTO)

– Privatno je bila neodoljiva, divna i dobra. Bila je kao dete, mogao si da joj se obratiš: “Dođi odmah da mi pomogneš”, eto je, ona trči. Nije primećivala te svoje boje glamura. Sećam se kad smo igrali predstavu u Baru i trebao je neki sto da se donese iz hotela. Pošto je Crnogorce bilo sramota da pređu poljanu i da ga iznesu, Milena je odlučila da će ona. Sećam se da ga je uprtila na leđa i sama prenela – navela je svojevremeno Seka Sablić o Mileni Dravić, a navedeno je ispod posta.


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU