in

Da li će poslušati mentora? Pogledajte šta je Mili poželeo Isaku Šabanoviću za rođendan (VIDEO)

Isak Šabanović juče je proslavio 25. rođendan

Isak Šabanović, osvojio je drugo mesto u takmičenju Zvezde Granda, zahvaljujući prvenstveno svom talentu, ali i mentoru Aleksandru Miliću Miliju, koji je sa njim intenzivno radio u proteklih godinu dana.

Pročitajte još: Mahir Mulalić uhvatio Mariju Šerifović pod mlaznicama: “Šeki u banji nakon Zvezda Granda”! (FOTO/VIDEO)

Mladi takmičar koji je srca publike osvojio besprekornim vokalom, ali i šarmom, juče je proslavio rođendan, a njegov mentor poželeo mu je nešto što je Isaka baš oduševilo, ali i nasmejalo:

Mili poželeo Isaku da nađe devojku

– Želim ti da budeš zvezda, ali to već jesi – rekao je prvo Mili, a onda nastavio:

– Želim ti da imaš puno nastupa, ali to već svakako imaš – dodao je i nastavio:

– Onda ti želim da nađeš neku prelepu, prepametnu, da te voli do kraja života… E, to nema- zaključio je muzičar, dok se Isak od srca nasmejao.


Biografija Isaka Šabanovića 

Isak Šabanović je jedan od najpopularnijih učesnika popularnog takmičenja Zvezde granda koji se odmah nakon prvog nastupa izdvojio od svih i oduševio svu publiku i žiri. Da je u pitanju buduća velika zvezda, govori sama činjenica da je muzika njegov drugi život. Na takmičenju je otpevao pesmu “Stipu gatibo” kojom je definitivno oduševio svew prisutne i ponovo oživeo stari dobri hit od Tife.


Isak ima i nekoliko svojih snimljenih pesama koje su rado slušane i koje broje preko pola miliona pregleda.


U finalu Zvezda Granda koje se održalo 26. juna, Isak je osvojio drugo mesto. Ispred njega je sa svega 3.500 razlike u glasovima pobedio Mahir Mulalić, koji je inače Isakov veoma dobar prijatelj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU