in

Čim okrenete glavu ONI pokažu ono pravo

Čim okrenete glavu ONI pokažu ono pravo

Zbog svojih posebnih karakteristika, pojedini znakovi kriju svoje pravo lice. Pa ukoliko mislite da ih poznajte, varate se, jer će upravo oni, čim okrenete leđa pokazati ono pravo.

Pročitajte još: Da li ste među njima? Ova tri horoskopska znaka će SREĆA pratiti naredne 3 godine

RIBE

Na prvom mestu su Ribe. Jako prevrtljive. Imaju lice anđela ali čim okrenete glavu one pričaju drugu priču. Tajne ne umeju da čuvaju. Sklone su da izmišljaju i da predimenzioniraju svaku priču ili situaciju. Ako se nađu u nezgodnoj situaciju odmah sebe predstavljaju kao žrtvu. Tada ćete videti baš to nevino lice . 

RAK

Rak ima jaku intuiciju. Baš nju koristi da bi pokazao više lica. Ako je sve ok Rak je jedna nežna duša. Međutim, čim se oseti ugroženo povlači se u svoj oklop gde traži adekvatn “lice”! Ume da se vrhunski pretvara , da vas gleda u oči, da misli jedno, kaže jedno a radi potpuno suprotno. Za razliku od Riba Rak svoje drugo lice koristi samo kada se oseti ugroženo!

Pročitajte još: Oni ne daju drugu šansu: Kada jednom učinite grešku oni vas brišu iz života

BLIZANCI

Bliznaci svoje lice ne menjaju ali zato menjaju komunikaciju tj informaciju. Savršeni su govornici i baš tu veštinu konstantno koriste kako bi priču okrenuli u svoju korist. Takvu zavrzlamu u životu vam samo Blizanac može napraviti. Čak i kada ga uhvatite u laži predajte se jer  će vas ubetiti u suprotno. Reči su njegovo glavno oružje. Jedino možda može da mu stane na  rep diplomata Vaga!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU