in

ČETIRI TRENDA sa kraja prošle godine dobijaju nastavak (FOTO)

Modni kreatori širom sveta uvrstili su u prve redove udobne krojeve, naglasak stavljaju na ženstvenosti, ali i udobnosti.

Sa prvim danima sunca počinjemo da razmišljamo o ostavljanju slojeva odeće i osvežavanju garderobera.

Kraj 2021. godine doneo nam je zaboravljene trendove sredine 20. veka. Vratile su nam se zvonaste farmerke, tvid, mini suknje i odela.

Zvonaste farmerke

Ukoliko razmišljate o tome šta bi trebalo početkom proleća da bude prvi vrhu u vašem ormaru to su definitivno zvonaste farmerke. Laskaju svakom tipu građe, ženstvene su, elegantne, a istovremeno udobne. Toliko, da bismo lako mogli da zaboravimo na uske nogavice. Vredi uložiti u jedan ovakaj model. Nosite ih uz rolke tokom prelaznog perioda, a onda pravite kombinacije uz sakoe i košulje koliko vam mašta pruža prostora.

Pročitajte još: Viktorija Bekam otkrila delove nove PROLEĆNE KOLEKCIJE: Ajlajner nam je posebno zanimljiv (FOTO/VIDEO)

Mini suknja

Jeste hladno, ali ne moramo da je zaobilazimo. Ako spojimo tvid i mini suknju dobijamo savršen odevni komad za proleće. Ponesite je uz rolku, duge čizme i daće vam mogućnost da u njoj budete od jutra do večeri.

Odela

Mnoge revije krasila su upravo odela. Nisu rezervisana samo za stroge poslovne događaje, pronađite omiljeno i prilagodite ga prilici. Ovog proleća u istoj boji. Dizajneri kažu da široke nogavice treba da prati sako sličnog kroja.