in

BRED dobio zajedničko starateljstvo, ANĐELINA traži izuzeće sudije

Preko pet godina traje borba između ovog bivšeg holivudskog para za starateljstvo nad njihovom decom.

Saga između Breda Pita i Anđeline Džoli još nije završena. Nakon turbulentnog razvoda i brakorazvodne parnice, zbog koje je potrošeno preko milion dolara, bitka za starateljstvo ne prestaje, i ne nazire joj se kraj.

Na poslednjem ročištu dodeljeno im je zajedničko starateljstvo nad petoro maloletne dece. Međutim, Anđelini se ova odluka nije dopala.

Pročitajte još: Troje su USVOJILI i još troje su njihova biološka! Evo kako izgledaju danas deca ANĐELINE Džoli i BREDA PITA (FOTO)

Anonimni izvor je za “The Sun” ispričao da je Bredu laknulo, jer je njegova jedina želja bila da provodi više vremena s decom.

– Sasvim je jasno da Anđelina čini sve što je u njenoj moći da spreči Breda da viđa decu – tvrdi izvor, i dodaje kako je presuda donesena na temelju iskaza brojnih svedoka, među kojima su bili terapeuti, stručnjaci i ostale osobe bliske deci slavnog para.

Drugi izvor kaže kako se ovde radi samo o privremenoj odluci, te da Anđelina planira da nastavi borbu za decu. 

Navodno je u ponedeljak predala dokumentaciju Drugom kalifornijskom okružnom sudu, jer traži izuzeće sudije Džona Oderkirka s njihovog slučaja.

Glumica tvrdi kako je odluka ovog sudije nepravedna, jer je odbio da sasluša maloletnu decu i njihove želje po pitanju starateljstva.

Pročitajte još: Novi udarac za Bred Pita: Najstariji sin mu okrenuo leđa i svedočio protiv njega

Američki mediji preneli su nedavno da je najstariji sin Medoks, koji je jedini svedočio, stao na Anđelininu stranu.

– U svim neslužbenim papirima Medoks odbija da nosi očevo prezime Pit. Želi i službeno da promeni prezime u Džoli, ali Anđelina to ne podržava – tvrdi spomenuti izvor.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU