in

Bravo, PRIJO! Aleksandra Prijović u izazovnom satenu na crvenom tepihu (FOTO)

Poznata mlada pevačica Aleksandra Prijović oduvala je stajlingom sinoć na jednom prestoničkom događaju

Popularna pevačica Aleksandra Prijović poslednjig godina značajno je poradila na svom stajlingu, posebno kada je reč o javnim pojavljivanjima na prestoničkim dešavanjima. Tako je bilo i juče na otvaranju jedne poslastičarnice u elitnom delu Beograda.

Pročitajte još: JEZIVO! Gledaoci u ŠOKU nakon svedočenja Saše Popovića: Otišao sam kod BABA VANGE i dobio odgovor na NAJJEZIVIJE PITANJEFoto: Ataimages

Modni stil Aleksandre Prijović

Popularna Brenina snajka, pevačica Aleksandra Prijović u poslednje vreme pažljivo bira odevne komada kada je reč o pojavljivanju u javnosti. Ovog puta, smelo je ponela kombinaciju od žutog satena i učinila da sve oči budu uprte u nju.

Pročitajte još: DIVNE VESTI: Glumica Bojana Ordinačev TRUDNA! Krila stomak od svih, pa iznenadila slikom u podmakloj trudnoći (FOTO)

Pevačica Aleksandra Prijović u društvu poznatog šminkera Dušana Lazića Laze pojavila se sinoć na crvenom tepihu na otvaranju ekskluzivne poslastičarnice u Beogradu. Za tu priliku, Aleksandra Prijović odabrala je žute široke pantalone od satena i top od istog materijala, u kompletu koji je smelo otkrivao njene delove tela. Uz ovu kombinaciju ponela je svetlucave sandale sa nekoliko kaiščića koji su odličan izbor za letnje kombinacije.

Pročitajte još: Šta mu je, sve ima? Ptičice mogu da budu nervozne, ali i da dobiju papagajsku bolestFoto: Ataimages