in

Blizancima stiže opomena, a Bikovima gosti!

Lavove dnevni horoskop upozorava na okršaj sa autoritetima.

Ovan

Zabrinula vas je nepovoljna vest iz inostranstva. Ne skačite na prvu loptu, već prihvatite kompromis jer će vam se isplatiti. Današnji horoskop vas upozorava da s voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona povede ozbiljan razgovor. 

Bik

Današnji horoskop najavljuje iznenađenje! Možda niste najbolje raspoloženi za druženje i gužvu, ali morate se pripremiti za nezvane goste, a neki od njih stižu iz daleka. Vaša bezvoljnost može brzo nestati kad vas okupira dobra energija vaših prijatelja koji vas nisu zaboravili. 

Blizanci

Stižu vas dugovi koje ste napravili u davnoj prošlosti. Saznanje stiže kroz pismenu opomenu koja će vas uznemiriti. Pre nego što vas obuzme panika, napravite novi proračun i na taj način i plan kojim ćete se izvući iz novonastale situacije. 

Rak

Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo delovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju.

Pročitajte još: Ovi znakovi prema HOROSKOPU su operisani od emocija!

Lav

Mislite da se samo vi trudite. Iako biste radije da pronađete zaobilazan put do zarade, za vas je bolje da se oslonite isključivo na svoje sposobnosti, jer vas uspeh čeka jedino na taj način. Horoskop za danas poziva na oprez, pošto vas očekuju poteškoće s autoritetima.

Devica

Današnji horoskop poziva device na bunt! Previše ste ozbiljni. Dan je savršen da sebi date malo oduška, pobegnete s posla i provedete sate u društvu prijatelja koji vas ničim ne opterećuju. Posao neće pobeći, niko neće primetiti da vas nema, a vi ćete se vratiti osveženi.

Vaga

Preterana mašta vas može uvesti u iskušenje da poverujete u brzu novčanu dobit. U ovo vas može gurnuti razgovor s osobom koja se nalazi u inostranstvu, a koja je po temperamentu veoma slična vama. Ne zanosite se iluzijama, držite se realnosti. 

Škorpija

Trudite se da se predstavite ozbiljniji i zreliji nego što zaista jeste. Ne potencirajte tuđe stavove jer nisu potekli od vas pa ne biste umeli ni da ih dokažete. Držite se svog mišljenja jer njega uvek možete da branite, čak i onda kada niste u pravu.

Pročitajte još: MARS obećava: Nema više izolacije, već mnogo SEKSA na plaži! Pazite se jedne stvari!

Strelac

Atmosfera u vašem polju posla postaje neizdrživo napeta. Ovo je uzrokovano neprijatnim  vestima. Današnji horoskop savetuje da svemu tome ne pridajete veliki značaj jer je reč o prolaznom problemu. Pustite da se situacija stiša, vaša pozicija je, za sada, stabilna.

Jarac

Dan nije povoljan za pokretanje novih poslova jer slede neočekivani preokreti i iznenađenja. Ne upuštajte se ni u diskusije i rasprave jer prete da prerastu u žestoku svađu iz koje vi možete izvući deblji kraj. Mir potražite uz dobar film ili knjigu.

Vodolija

Šta god da započnete završiće se haosom. Za vas je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vodili glavnu reč. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nigde pre nego što ga proverite.

Ribe

Problem za koji ste danas saznali mnogo toga će promeniti. Rešenje je u vašim rukama, ako preuzmite inicijativu, pobedite svoju sujetu i konačno postavite stvari na svoje mesto. Dok sve ne doterate do savršenstva, prijaće vam da se više rekreirate. Poslušajte današnji horoskop i pođite pravo u prirodu!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK