in

Anastasija je bila NEZADOVOLJNA svojim izgledom, pa stvar uzela u svoje ruke! SAMA PRAVI FILERE, a bila je tako LEPA (FOTO)

Profil Anastasije Pokreščuk iz Kijeva prati čak 264.000 pratilaca.

Anastasija je devojka, koja je bila nezadovoljna svojim izgledom, pa je odlučila da “lepotu” uzme u svoje ruke.

“Izgledala sam kao miš prije nego što sam povećala obraze. Obožavam filere i ne vidim da ću u skorije vreme prestati da ih ubrizgavam”, ispričala je ona brojnim medijima koji su zainteresovani da čuju zbog čega se odlučila za tako drastičnu promenu izgleda.


Reecept za to pronašla je na jednom tutorijalu na internetu, u kom je dokrtor pričao kako se prave prirodni fileri kojim popunjavate svoje “nedostatke”.

Poučena ovim, odlučila je da filere ubrizga u svoje telo, a posebno lice i tako obori rekord i postane žena sa najvećim obrazima na svetu. Za supstance za injekciju, koju sama pravi, do sada je potrošila 1.800 dolara.


Anastasija je recept za pravljenje filera pronašla na jednom tutorijalu na internetu, odakle je pratila uputstva lekara i odlučila da “lepotu” uzme u svoje ruke, te da ih sama ubrizgava gde god poželi.

Ona je priznala da je zaljubljena u svoje novo lice i da je svesna komentara oko sebe, ali se na njih ne obazire.


Svojim pratiocima je otkrila da će grudi sigurno uvećati do veličine D, ali da to više neće činiti silikonom, već sopstvenom masnoćom koju će prvobitno izvaditi liposukcijom. Isto važi i za zadnjicu.


Osim obraza, grudi i zadnjice, koje je menjala, Anastasija je filere stavila i u usne, vilicu i bradu.