in

Amidžića i dalje boli odlazak MADžGALJA, a otkrio i u kakvom je odnosu sa njegovom porodicom

Amidžića i dalje boli odlazak MADžGALJA, a otkrio i u kakvom je odnosu sa njegovom porodicom

Od smrti jednog od najvoljenijih domaćih glumaca i prošlo je sada već 6 godina, međutim najbliži prijatelji Marinka Madžgalja ističu da i dalje imaju osećaj da je on tu. Jedan od njih je i Ognjen Amidžić.

On ističe da u ovo doba godina oseća posebnu tugu zbog preranog odlaska svog kolege i prijatelja. Razlog toga je što bi Marinko ove godina 21. avgusta proslavio svoj 44 rođendan.

Takođe, dodaje da glumac nije toliki mario za svoj rođendan i obično su ga proslavljali na njegov način.

Marinko nije pridavao veliki značaj svojim rođendanima. Uglavnom smo ih proslavljali spontano. Nikada to nije bio lažni glamur, hiljade balona i lampiona, samo izlazak u kafić s dobrim društvom, što bi se obično završavalo nekom aktuelnom pesmom uz gitaru. Često smo njegove rođendane proslavljali na našim svirkama, pa sam usred nastupa znao da izvadim pedeset evra, ili koliko sam imao u tom trenutku, i napravim foru da ga častim – prisetio se Ognjen.

 


Na pitanje šta bi rekao Marinku da može da vrati vreme, voditelj ima samo jedan odgovor – da više misli o svom zdravlju.

Nas dvojica smo jedan drugom mnogo toga rekli i ćutanjem, kamoli kroz razgovore. Da može da se vrati vreme, rekao bih mu da malo uspori, da se pregleda na vreme i da spreči sve što se desilo. I dalje nemam osećaj da Marinka zapravo nema – kaže on za Gloriju.

Ognjen se takođe prisetio da su se Marinko i on upoznali preko posla, da su počeli da se druže spontano, a kasnije su zajedno oformili svoj mali muzički duo.

 


Upoznali smo se u jutarnjem programu koji sam vodio a gde je on gostovao i svirao gitaru. Potom sam odlazio na njegove nastupe po klubovima, a nakon toga je krenula emisija “Balkan net”, Marinko je bio domaćin iz Pinkovog studija u Podgorici i tada smo pojačali druženje i postali nerazdvojni. Kasnije je na red došao projekat Flamingosi. Zajedno smo smislili kako ćemo se zvati, oblačiti, kakvu ćemo muziku raditi – ispričao je voditelj.

Pročitajte još: Gordan Kičić otkriva KLJUČ uspeha svog BRAKA: Supruga Zorana je njegova najveća životna podrška (FOTO)

On dodaje da Marinkov broj telefona i dalje čuva u imeniku i da je bezbroj puta imao osećaj da ga vidi na ulici.

– Naravno. Normalno mi je što je taj broj i dalje tu. Učinilo mi se hiljadu puta da ga vidim na ulici. Posebno kada neko prođe pored mene na motoru i primetim da mu kosa viri ispod kacige, a onda i slično parkira motor kao što je on to radio. Relativno skoro mi se to desilo i pomislio sam da je Marinko. I to nije iznenađujuće jer je on za mene i dalje tu – kaže Ognjen.

Madžgalj sa glumicom Dubravkom Mijatović ima ćerkicu Saru, a Ognjen je otkrio u kakvim je odnosima sa njima.

 


U kontaktu sam sa njegovom porodicom koliko nam to vreme i obaveze dozvoljavaju. Oni znaju da mogu da mi se obrate za sve što im je potrebno i da ću za njih učiniti sve što je u mojoj mogućnosti – iskren je Ognjen.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU