in

“Aca Lukas nema hitova” (FOTO)

Pevač Nemanja Stevanović podelio svoj stav na temu domaće muzičke scene.

Nekadašnji učesnik “Zvezda Granda”, Nemanja Stevanović gostovao je posle dužeg vremena u jednoj emisiji i iznenadio sve svojim stavom. Naime, on je rekao da je Lukas pukao s poslednjim albumom, te da uopšte više nema hitove kao pre.

Pročitajte još: Dara Bubamara postala HIT na Internetu! Fotografijom potpuno ZBUNILA fanove (FOTO)

– Darko Lazić je uspeo posle nekoliko godina. Sloba Vasić je imao pesmu “Anonimna” i to je to. Teško je da ubodeš i sledeću pesmu da bude hit i da bude snažna. Nekome se posreći. I sa albumima je mnogo teško – započeo je Nemanja izlaganje u “Grand magazinu”, prenosi “Republika”, a onda dodao:


– Mnogi su jaki pevači izbacili albume u zadnje vreme, pa ne čujem da se te pesme negde vrte. Evo, Aca Lukas, nema hitova, kao što je imao pre, a ima ih koliko hoćeš odranije. Autori imaju ozbiljnu krizu, pevači imaju krizu. Ne znaju gde će i šta će. Sve se izmešalo. Ima mnogo pevača, svaki drugi dan izlazi neka nova pesma. Ja sam bio u “Zvezdama Granda” pre 16 godina. Ova današnja omladina da li uopšte i zna ko sam ja?! Zna, ali ne u onoj meri kao kada smo bili na “Grandovoj” sceni.


 BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU