in

ŽURKA NA “MARAKANI”! Barak Bahar stigao na proslavu titule

ŽURKA NA “MARAKANI”! Barak Bahar stigao na proslavu titule

Meč nema poseban rezultatski značaj za crveno-bele, ali će sa navijačima na “Marakani” proslaviti novu duplu krunu, Kup i titulu šampiona Srbije.

Iz Ljutice Bogdana su najavili i veliku koreografiju sa barjacima, a Delije su izdale i saopštenje u kojem su naglasili zašto je bitno doći ranije na stadion.

Informer

Barak Bahar

Nema sumnje da će novi trener crveno-belih Barak Bahar itekako imati šta da vidi prvi dan na stadionu “Rajko Mitić”.Izraelac je već stigao u Beograd. Doputovao je sa svojim stručnim štabom, koji čine Gaj Carfati, Gaj Vajsinger, Adam David i Dani Inbar. Novi trener će prisustvovati velikoj fešti i proslavi titule.

U Beogradu će provesti narednih nekoliko dana, a potom se vratiti u Izrael. U našu prestonicu stiže ponovo za manje od mesec dana, kada će izvršiti prozivku za novu sezonu koja je planirana za 19. juni.


DOŠLI SU U ODELIMA NA 40 STEPENI – NE IDEMO DOK NE POTPIŠEŠ! Hit priča, ovako je Izraelac stigao u Zvezdu!

DOŠLI SU U ODELIMA NA 40 STEPENI - NE IDEMO DOK NE POTPIŠEŠ! Hit priča, ovako je Izraelac stigao u Zvezdu!


BARAK BAHAR JE DOBRO ZAPAMTIO PEŠIĆA: Njegovim ekipama sam često davao golove

BARAK BAHAR JE DOBRO ZAPAMTIO PEŠIĆA: Njegovim ekipama sam često davao golove

Starsportphoto

 

Odlazeći trener Miloš Milojević zahvalio se svima u klubu. 

Hvala još jednom klubu  Zvezdanu Terziću pre svega, kao i Mitru Mrkeli koji su verovali kada je Dejan Stanković otišao da sam ja taj koji može da donese Zvezdi titulu u istorijskoj sezoni. Mi smo uzeli i duplu krunu, sa svima njima sam pre svega prijatelj, ali poštujem i poziciju u kojoj su moji nadređeni. Hvala im i drago mi je što sam opravdao očekivanja – rekao je Miloš Milojević.

Fudbaleri Zvezde posle odmora sa priprema kreću 19. juna. Dan kasnije sledi odlazak na Zlatibor, gde će biti odrađen bazični deo priprema. Prva faza traje do 30. juna, posle čega sledi povratak u Beograd. Od 2. do 12. jula Crvena zvezda će boraviti u Sankt Peterburgu. Tamo će biti odigrani pomenuti mečevi sa Zenitom i Fenerbahčeom, a u planu je odigravanje još jednog meča.

Pratite nas na društvenim mrežama