in

VRHUNAC SRAMOTE! Šolakova televizija VELIČA hrvatsku vojsku, a napada srpsku i Vučića zbog ulaganja u nju

VRHUNAC SRAMOTE! Šolakova televizija VELIČA hrvatsku vojsku, a napada srpsku i Vučića zbog ulaganja u nju

Tajkunska televizija objavila je prilog o protivterorističkom robotu, navodeći da je reč o „najnovijem hrvatskom visokotehnološkom vojnom proizvodu“, te ga je hvalila na sva usta. To im ipak nije bilo dovoljno, pa je elektronski portal N1 obajvio je prilog pod naslovom „I Hrvatska ima čime da se pohvali u vojnoj industriji“.

printscreen

Na stranu to što N1 izveštava navijački, od njih nema ni smisla očekivati novinarsku objektivnost, ali veličanje hrvatske vojske, dok srpsku napadaju i kritikuju predsednika Republike Aleksandra Vučića zbog toga što ulaže novac u jačanje naše vojske, zaista je vrhunac sramote.

Ovaj tajkunski medij poznat je i po tome što je vodio kampanju protiv naše namenske industrije, ali i po promovisanju bivšeg načelnika Generalštaba i grobara Vojske Srbije Zdravka Ponoša, te njegovih napada na vojsku, koji dolaze iz besa i očaja zbog toga što je VS danas jača nego ikada, a sve zahvaljujući naporima aktuelnog rukovodstva.

Na kraju možemo zaključiti da je tajkunska Šolakova televizija pokazala pravo lice i svojim malobrojnim gledaocima poručila: „Vojska lijepe Hrvatske ima čime da se hvali!“

Pratite nas na društvenim mrežama