in

VOZAČI, DANAS BUDITE OPREZNI, MAGLA NA PUTEVIMA! Na OVIM deonicama je došlo do izmene u saobraćaju!

Zvog radova na sanaciji koloviza na obilaznica oko Beograda na pravcu Bubanj Potok – petlja Orlovača, na deonici auto-pijaca – raskrsnica Hiljadu ruža – kružni tok Resnik, sutra od 10 do 16 časova saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici od Kokinog Broda do Pribojske Banje, zbog rehabilitacije kolovoza do 1. aprila svakog dana od 7 do 16 časova saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila.

Izmene u režimu saobraćaja do kraja marta na snazi su i na putu Kuzmin – Sremska Rača, posle graničnog prelaza Sremska Rača, zbog radova na izgradnji devijacije, u sklopu radova na izgradnji prilazne konstrukcije mosta preko Save.

U zoni radova, saobraćaj se odvija dvosmerno pod privremenim režimom saobraćaja.

printscreen

Na deonici puta Leskovac (Strojkovce) – Leskovac, do 1. maja od 7 do 17 časova, zbog radova na redovnom održavanju, saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila

Putevi Srbije sopšstavaju da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.15 časova na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok je na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, prenose Putevi Srbije.