in

VODIM SE KAO STALNO ZAPOSLENA! Kija Kockar progovorila o svom novom zanimanju, pa otkrila kakav je Saša Mirković kao poslodavac!

Bivša rijaliti učesnica, pevačica, a od nedavno i zaposlena kao PR u Hajp produkciji, Kristina Kija Kockar za sebe kaže da je vredna i ambiciozna i da joj nijedan posao ne predstavlja opterećenje.

Foto: Informer.rs/T. Matić

U razgovoru za gorepomenuti list, PR Ace Lukasa govori o raznim temama i otkriva kako su je mnogi momci koristili zarad naslova u novinama, spominje i mogućnost da ponovo stane na ludi kamen, ali i svoj trenutni angažman u jednoj medijskoj kući.

– Vodim se kao zaposlena u Hajpu, ide mi radni staž što mi je jako bitno – rekla je ponosna radnica i dodala da je njen šef strog prema njoj:

– Mirković je vrlo pravedan, ume da bude strog ali ja zasad nisam uradila nijednu lošu stvar da bih se uplašila – bila je iskrena Kija.


FOLKER NASTAVLJA DA OPTUŽUJE UREDNICU ZABAVNOG PROGRAMA RTS! Aca: Olja uzela masne pare da namesti pobedu Sari Jo!

FOLKER NASTAVLJA DA OPTUŽUJE UREDNICU ZABAVNOG PROGRAMA RTS! Aca: Olja uzela masne pare da namesti pobedu Sari Jo!


NEĆU DA BUDEM KONOBARICA U HOLIVUDU! Sloboda Mićalović progovorila o inostranoj karijeri!

NEĆU DA BUDEM KONOBARICA U HOLIVUDU! Sloboda Mićalović progovorila o inostranoj karijeri!

Pevačica i PR tvrdi da može da radi više poslova istovremeno, jer voli kada ima više poslovnih obaveza.

– Ja se nikad ne opredeljujem za jedno zanimanje, uvek volim da radim više stvari istovremeno i nije mi problem zbog toga, bolje se osećam kada imam više obaveza u toku dana – kaže Kockareva, i dodaje da bi bila i dobra novinarka:

– Kada bih bila novinarka, radila bih sa svima intervjue, a da li bi oni radili sa mnom, to je već druga stvar – ističe Kija.

S obzirom na to da mnogo radi, svi su zainteresovani za njeno trenutno emotivno stanje.

– Trenutno nemam nikoga. Prilaze mi muškarci, ali ništa konkretno. Udvaraju mi se na različite načine, neki mi čak šalju i mejl sa konkretnim ponudama – nasmejala se ona, i spomenula kako su je mnogi muškarci koristili zarad medijske pažnje:

– Mnogi su imali potrebu da budu u mom društvu kako bi dobili naslov, kao na primer Draško Stanivuković. Kada primetim takve stvari, samo se sklonim od njih i bude mi krivo zbog toga – kaže Kristina, i otkriva da li bi se ponovo udala.

– Udala bih se ponovo, ne bežim od toga, ali ako ne moram, ne bih. Probala sam, videla sam kako to izgleda. Kada sam se razvela tada sam želela da imam pored sebe nekoga, jer sam navikla da je neko tu, međutim, sad sam se već navikla ovako i lepo mi je. Smatram da brak ne treba da definiše ženu, svi ljudi koji žele da stupe u brak treba dobro da razmisle i da shvate da to nije igra i da mogu da povrede ne samo voljenu osobu nego i prijatelje, porodicu i sve oko sebe – rekla je Kija.

Sa Lunom nema zle krvi

Kockareva je prokomentarisala i u kakvim je odnosima danas sa Lunom Đogani, svojom nekada ljutom rivalkom.

– Mirković je rekao da smo u dobrim odnosima, ali to je sada za mene prošla tema. Posle rijalitija se nismo  nikada videle, pisalo se čak i da smo se srele u Dubaiju, ali to nije tačno, tako da tu nema zle krvi sa moje strane, sigurna sam da ni sa njene strane nema – kratka je bila Kija.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU “NA SASLUŠANJU”:

Pratite nas na društvenim mrežama