in

VESIĆ: VOŽNJA PANVOZOM BESPLATNA PRVA TRI DANA

VESIĆ: VOŽNJA PANVOZOM BESPLATNA PRVA TRI DANA

Ministar Vesić je izjavio u jutarnjem programu TV Kurir da će “prva tri dana korišćenja voza, 4,5 i 6. januar, biti besplatni za sve korisnike a prodaja karata počinje 8. januara”.

Panvoz će saobraćati svakog radnog dana, vožnja će trajati 30 minuta a prva stanica će biti Pančevo Vojlovica a poslednja Pančevački most (Dunavski peron). 

Ministar Vesić je istakao da prodaja karata za Panvoz počinje od 08.01.2023. po ceni od 150 dinara u jednom pravcu. “U razgovorima sa Srbijavozom tražimo rešenje da cena za studente i djake bude niža”.


VESIĆ NALOŽIO VANREDNE PREGLEDE PRUGA NA ŽELEZNICAMA


Vesić: Sa optimizmom i verom u sebe idemo u Novu 2023. godinu – Živeli!

Vesić: Sa optimizmom i verom u sebe idemo u Novu 2023. godinu - Živeli!

Vesić je rekao da je pravo rešenje za Pančevo povratak u sistem BG voza ali da o tome moraju da se dogovore dva grada – Beograd i Pančevo. Prilikom rekonstrukcije BG voza koji je projekat koji se radi uporedo sa metroom planira se da Pančevo bude u sistemu BG voza i da ima oko 30 polazaka dnevno iz Beograda i ka Beogradu. “To je jedino pravo rešenje za gradjanke i gradjane Pančeva. Ministarstvo je uradilo ono što smo mogli a za sistem BG voza neophodan je dogovor dva grada i pre toga rekonstrukcija sistema”, rekao je Vesić.

Vesić je istakao da je bio “zapanjen cenom karte koju je za relaciju izmedju Beograda i Pančeva naplaćivao prevoznik, da je to bezobrazluk kao i da je to tema za tržišnu inspekciju”.

Pratite nas na društvenim mrežama