in

TOG DANA MI SE ŽIVOT PROMENIO, DO TADA SAM ŽIVELA BAJKU! Ana Korać PRVI PUT otvoreno o SMRTI OCA

Ana Korać nakon izlaska iz “Zadruge” 2019 godine preživela je veliku traumi kada joj je iznenada preminuo otac Milić Korać.

HIT dodatak/informer

Najtužniji dan za starletu…

Ana sve do sada nije govorila o ovom tužnom trenutku u svom životu, a sada je otkrila na koji način je saznala i kako je proživljavala te dane.

– To je najteži trenutak, nikada nisam pričala o tome. Ja sam bila kod tetke, videla sam da se nešto čudno dešava. Bila je nedelja, dolazili su kod mene, proveli smo celu nedelju zajedno, išao je da radi rezultate, bili su super. On je bio sportista, nikada nije imao problem nijedan. Ja želim tako da se ponaša moj čovek, on je najbolji čovek kog sam poznavala. Nikada nije povisio ton na mene. Onda se meni život menja ne iz korena, nego se gubim posle toga. Ja sam bila kod tetke i vidim da hoće nešto da mi kaže. Ona mi je rekla da joj trebam, vidim da nešto ide gore, dole na sprat. I tad me pozvao brat rođeni, pitao me je gde sam, on mi je rekao da je u Crnoj Gori, ali su mu rekli da krene nazad, jer tati nije bilo dobro – priča Koraćeva i dodaje:

HIT dodatak/informer

– Tetka je videla da pričam sa nekim na telefon, on je meni spustio slušalicu, ona je meni rekla da tatu reanimiraju. Ja sam znala da se to desilo, ali nisam htela da prihvatim. Trebalo je da krenem za Ivanjicu, ali nisam mogla da vozim, zvala sam najboljeg druga. Ja nisam htela da se pomirim sa istinom da je to tako. Ja sam samo molila Boga da to nije tako, da kada dođem, da je on tu. Kada smo stigli, pošto je to bilo kasno, ja sam videla da je svetlo upaljeno u zgradi, ja sam samo zagrlila druga, ja nisam mogla da uđem gore. Problem je što sam bila toliko vezana za njega, mi smo se čuli dvadeset četiri časa, nije prošao trenutak da ga ne pozovem. To je nešto neverovatno. Kada sam ušla u stan, sve mi je bilo jasno, svi su bili tu. Od tog dana mi se život promenio, ja sam živela jednu bajku, bila sam zbrinuto dete, stvarno mi je bilo teško da to prihvatim, ja i danas danas ne mogu da prihvatim. Stalno ga sanjam, ja sam osatla u tom vremenu, samo sam zamrznula taj period. To ne može da se preboli, ja nisam naučila da živim sa tim. Ja nemam hrabrosti da pričam o tome. Kad odem na grob pričam sa njim, nikad to neću, niti to može da se preboli.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU “ZADRUGARI NA SKENERU”:

Pratite nas na društvenim mrežama